4 in 1 Puzzel – Harmen van Straaten

Merchandise:
16,99
Altijd de laagste prijs
  • Puzzelen met de boeken van Harmen van Straaten
  • Met vier verschillende puzzels
  • Harmen van Straaten is één van de bekendste prentenboekenmakers van Nederland

Samenvatting

4 vrolijke puzzels met 12, 16, 20 en 24 stukjes, gebaseerd op vier bekende prentenboeken van Harmen van Straaten. Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Samenvatting

Grappig en ondeugend

Verzin aan de hand van de grappige illustraties samen met je kleuter een eigen verhaal. Waar loop je tegenaan als je zindelijk moet worden? Welke auto's kom je op reis allemaal tegen? Dikke pret, want wie wil er nou wel meteen naar bed? En wie is de winnaar van de trekker optocht?

Veel puzzelplezier!

Grappig en ondeugend. De vrolijke prentenboeken van Harmen van Straaten zijn razend populair en een feest om uit voor te lezen. Van de bekendste boeken zijn vier prachtige puzzels gemaakt. Verzin aan de hand van de grappige illustraties samen met je kind een eigen verhaal. Waar loop je tegenaan als je zindelijk moet worden? Welke auto’s kom ke op reis allemaal tegen? Dikke pret, want wie wil er nou meteen naar bed ? En wie is de winnaar van de trekker optocht?

Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789025884383
NUR: 017
Type: Merchandise
Auteur(s): Harmen van Straaten
Prijs: 16,99
Uitgever: Leopold
Verschijningsdatum: 13-05-2022

Kenmerken van merchandise

Harmen van Straaten

Grappige en ondeugende rijmprentenboeken

Grappige rijmprentenboeken

Wat rijmt er op stoep? Fout… Geen poep! Maar wel… (lees het zelf!) Beer en Giraf en Aap moeten heel nodig, maar het zit niet mee. Want hé, wie zit daar op de wc? Rijk staat met zijn trekker klaar voor de grote race. Alle dieren lachen hem uit. ‘Het heeft geen zin om mee te doen. Met een trekker word je nooit kampioen!’ O nee…? Harmen van Straaten is de koning van het ondeugende prentenboek. Zijn teksten op rijm lezen fijn en kinderen onthouden de tekst sneller. Mee rijmen verrijkt hun woordenschat. De expressieve platen maken van het voorlezen een feest!
Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kinderboeken van Harmen van Straaten

Ontdek de kinderboeken van Harmen van Straaten. Van het leren van eerste woordjes tot vrolijke rijmprentenboeken voor kleuters en van een eerste zelf-leesboek tot een spannend avonturenboek.

Tiplijst
Lees meer