De kaas is op

Hardcover:
12,50
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Wat een leven! De hele dag spelen, niet naar school gaan en lekkere dingen eten. Gerrit-Jan de Muis is de hoofdpersoon in deze AVI Strip op AVI E3-niveau en hij heeft het prima voor elkaar. Maar dan … is de kaas op.

Samenvatting

Gerrit-Jan heeft een goed leven.
Hij speelt de hele dag
en hij hoeft niet naar school.
Want Gerrit-Jan is een muis!
Maar dan gaat het heel erg mis.
De kaas is op!
Gerrit-Jan moet iets doen …

Muizen houden van kaas. Maar dan… is de kaas op! Wat moet Gerrit-Jan de muis nu toch doen? Daar weet de slimme muis uit het verhaal van Pascal Oost wel wat op. Wilma van den Bosch tekende de opgewekte muis en juist de combinatie van tekst en beeld is goud voor beginnende lezers. Door te lezen breiden ze hun woordenschat uit en wordt lezen nog leuker (en makkelijker!).

Leesniveau: AVI E3.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 6 - 7 jaar
ISBN: 9789048752133
NUR: 287
Type: Hardcover
Auteur(s): Pascal Oost
Illustrator: Wilma Van den Bosch
Prijs: 12,50
Aantal pagina's: 32
Uitgever: Uitgeverij Zwijsen
Verschijningsdatum: 05-08-2024

AVI strips

AVI strips

Compleet vernieuwd: AVI strips voor beginnende lezers! Hardcover stripboeken om te oefenen met lezen, maar vooral om te genieten van de prachtige verhalen en illustraties. Humor, spanning en vaart spatten van de pagina's. De boeken zijn geschreven in verschillende AVI-niveaus. Ideaal om de drempel tot lezen te verlagen en veel leeskilometers te maken!
Lees verder

Gerelateerde artikelen

Lesvideo’s bij ‘Mohammed’ – Petra van Helden

Bekijk de lesvideo's voor het boek 'Mohammed' van Petra van Helden! Op die manier leer je de verhalen van de profeet nog beter kennen. Perfect om thuis te kijken of voor in de klas.

Achtergrond
Lees meer

Klassiekers van Astrid Lindgren

Iedereen kent boeken van Astrid Lindgren. Lees verschillende achtergrondverhalen bij haar klassiekers en ontdek minder bekende titels in dit artikel!

Tiplijst
Lees meer

Poetsen kun je overal!

Dat tandenpoetsen met je kind niet altijd even makkelijk gaat, is geen geheim. Het vrolijke en grappige kijk- en voorleesboek Weg met de viezekiezenbeestjes! (mét tandenpoetslied) helpt ouders en kinderen bij het voorkomen van problemen.

Achtergrond
Lees meer