De wereld in zijn flatje

Hardcover:
14,99
Altijd de laagste prijs
  • Verrassende poëziebundel
  • Voor kinderen van 8-12 jaar

Samenvatting

Van de Romeinen en Anne Frank tot skeletten, parasieten en vulkanen. In deze verrassende poëziebundel slaat Erik van Os een brug tussen wereldoriëntatie en taal. Voor kinderen van 8-12 jaar.

Samenvatting

Erik van Os, geliefd om zijn speelse en toegankelijke schrijfstijl, schreef 40 gedichten over verschillende wereldoriënterende onderwerpen. Elke pagina is een verrassing met gedichten die soms ontroeren, vaak grappig zijn en altijd een frisse blik bieden op de wereld. Van de Romeinen en Anne Frank tot skeletten, parasieten en vulkanen: de meest uiteenlopende onderwerpen komen aan bod in deze gedichtenbundel voor kinderen van 8-12 jaar.

Met De wereld in zijn flatje stimuleer je het lezen en gun je kinderen alle plezier van (en over!) de wereld. De poëziebundel vormt een prachtige aanvulling op de lessen wereldoriëntatie op de basisschool.

De gedichten uit deze bundel verschenen eerder in de wereldoriëntatiemethode Code D.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789048753666
NUR: 193
Type: Hardcover
Auteur(s): Erik van Os
Illustrator: Wouter Pasman, Studio Fraaj
Prijs: 14,99
Aantal pagina's: 80
Uitgever: Uitgeverij Zwijsen
Verschijningsdatum: 02-09-2024

Gerelateerde artikelen

Top 10 poëzieboeken voor kinderen

Een dagelijks gedicht of een dichtbundel voor een bijzonder moment. Wij hebben het allemaal! Duik samen in de bundels en verdwaal in prachtige gedichten.

Tiplijst
Lees meer

Dichter aan het woord: Ted van Lieshout

Ter ere van de Poëzieweek 2019 geven wij graag het woord aan schrijver, beeldend kunstenaar én dichter Ted van Lieshout. Zijn dichtbundel Ze gaan er met je neus vandoor is genomineerd voor de Grote Poëzieprijs 2019. In dit artikel spreken wij met hem over zijn dichtbundels.

Interview
Lees meer