Dromen van succes

Van kind tot sportheld

E-book:
7,99
Altijd de laagste prijs
  • Winnaar Hotze de Roosprijs 2019
  • Geschreven door Barbara Barend en Marlies van Cleeff
  • Korte verhalen over grote sporthelden

Samenvatting

In dit fraai geïllustreerde boek staan 25 minibiografieën over de grootste Nederlandse sporthelden.

Samenvatting

Hoe groeide Sven Kramer op? Waar droomde Tom Dumoulin van als kind? Wanneer ontdekte Dafne Schippers haar talent, en wanneer werd echt duidelijk dat Ireen Wüst topsporter zou worden? Een leuk, vrolijk en leerzaam boek over de weg van kind tot sportheld. Met tekeningen van Kees de Boer.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 8 - 12 jaar
ISBN: 9789492899217
NUR: 229
Type: E-book
Auteur(s): Barbara Barend, Marlies van Cleeff
Illustrator: Kees de Boer
Prijs: 7,99
Aantal pagina's: 160
Uitgever: Condor
Verschijningsdatum: 10-10-2018
Dromen van succes

Gerelateerde artikelen

Lesvideo’s bij ‘Mohammed’ – Petra van Helden

Bekijk de lesvideo's voor het boek 'Mohammed' van Petra van Helden! Op die manier leer je de verhalen van de profeet nog beter kennen. Perfect om thuis te kijken of voor in de klas.

Achtergrond
Lees meer

Ons kinderpanel interviewt de makers van Chaos United

'Chaos United' is een supergrappige graphic novel over het rommeligste voetbalteam dat je maar kunt bedenken. Samen met ons kinderpanel interviewden we Gerard van Gemert en Rudi Jonker, de makers van dit boek.

Kinderpanel
Lees meer

Poetsen kun je overal!

Dat tandenpoetsen met je kind niet altijd even makkelijk gaat, is geen geheim. Het vrolijke en grappige kijk- en voorleesboek Weg met de viezekiezenbeestjes! (mét tandenpoetslied) helpt ouders en kinderen bij het voorkomen van problemen.

Achtergrond
Lees meer

Knutselen en kleuren met onze gratis doebladen

Voor kinderen die dol zijn op (voor)lezen en het leuk vinden om te knutselen of kleuren, zijn er gratis doebladen te downloaden van al hun favoriete personages!

Tiplijst
Lees meer

Reviews

Veerle, Kind - 02-12-2018
Ik vond de verhalen wel heel leuk maar het waren er gewoon teveel, waardoor ik het op een gegeven moment saai vond worden. De tekeningen vond ik mooi. Ik zou het boek wel aanraden want het zijn wel interessante verhalen.

Mia, Kind - 25-10-2018
Ik vind de voorkant van het boek leuk. Ik vind het grappig en ik vind het leuk dat over sport gaat, en dat je leest over het leven van vroeger van sporters.

Daniek, Kind - 20-10-2018
Het is een leuk boek! Ook voor kinderen en mensen die helemaal niet van sport houden zoals ik. Het is een heel inspirerend boek. Ik ben sport meer gaan liefhebben. Ik weet nu veel meer over sport. Ik kende sommige sporters niet eens! Misschien alleen aan hun naam of hun gezicht! Ik vond het heel erg leuk om over ze te lezen en ze te leren kennen!