FAQ Gender

Antwoorden op veelgestelde vragen als je iemand bent of kent die non-binair is

Paperback:
12,99
Altijd de laagste prijs
  • Antwoorden op veelgestelde vragen rondom gender
  • Een leerzaam en interessant boek
  • Geschreven door acteur Thorn de Vries en diens partner

Samenvatting

Samenvatting

‘We hopen in dit boek de gender-FAQ for once and for all te beantwoorden en de gendergrijze wolken te doen vervagen. Voor ons is het namelijk heel helder; nu jij nog.’
Als queer stel krijgen Mandy Woelkens en Thorn de Vries ontzettend veel vragen over gender: van ouders die zien dat hun kind ermee worstelt, van media die graag de juiste persoonlijke voornaamwoorden willen gebruiken maar twijfelen hoe het hoort, van bedrijven die inclusiever willen zijn, van mensen die een naaste hebben die non-binair of zoekende is en van mensen die zelf hun genderidentiteit ontdekken.
In FAQ Gender gebruiken Mandy en Thorn hun eigen ervaringen om die Frequently Asked Questions (FAQ) te beantwoorden. Hoe weet je bijvoorbeeld of je non-binair bent? Wat moet je doen als je iemand misgendert? En welke voornaamwoorden gebruik je? Zeer geschikt als je iemand bent of kent die non-binair is en voor iedereen die er meer over wil weten om respectvol met non-binaire mensen om te kunnen gaan.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789463493116
NUR: 450
Type: Paperback
Auteur(s): Mandy Woelkens, Thorn de Vries
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 152
Uitgever: Blossom Books BOLD
Verschijningsdatum: 11-11-2021

Kenmerken van dit boek

Gerelateerde artikelen

Knutselen en kleuren met onze gratis doebladen

Voor kinderen die dol zijn op (voor)lezen en het leuk vinden om te knutselen of kleuren, zijn er gratis doebladen te downloaden van al hun favoriete personages!

Tiplijst
Lees meer