Fien & Teun – Circus op de boerderij

4 - 6 jaar
Hardcover:
13,99
Altijd de laagste prijs
  • Gebaseerd op de gelijknamige bioscoopfilm
  • Vrolijk en oer-Hollands verhaal

Samenvatting

Fien en Teun organiseren een circus op de boerderij, als verrassing voor Sebastiaan het varken. Alle boerderijdieren doen mee! Gebaseerd op de gelijknamige bioscoopfilm.

Samenvatting

Fien en Teun komen erachter dat Sebastiaan bijna jarig is. Over twee dagen al! Ze willen het feestvarken een verrassingscircus geven. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Al helemaal om het geheim te houden voor het nieuwsgierige varkentje. Samen met de andere dieren gaan ze aan de slag. Maar als Teun per ongeluk de knuffel van Fien wegtovert, lijkt het hele circus niet door te kunnen gaan… Kunnen ze de verrassing nog redden?

Dit is het boek bij de film Fien & Teun - Circus op de boerderij.  Een vrolijke, oer-Hollandse film voor het hele gezin, over het leukste boertje en boerinnetje van Nederland!

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 4 - 6 jaar
ISBN: 9789493236950
NUR: 281
Type: Hardcover
Auteur(s):
Prijs: 13,99
Aantal pagina's: 72
Uitgever: Witte Leeuw
Verschijningsdatum: 31-01-2024
Fien & Teun - Circus op de boerderij
Fien en Teun

Fien en Teun

Fien en Teun

Beleef samen met Fien en Teun de vrolijkste avonturen op de boerderij! Ga met Teun op zoek naar de chocoladekoe, pluk met Fien appeltjes voor de appelm oes en ontdek wie de gaatjes maken in de kaas. Fien en Teun zijn twee vrolijke kinderen. Samen met hun vriendjes Sebastiaan het varken, Rosa de koe en Pim de hond wonen ze op de boerderij, waar ze van alles beleven met de dieren in de natuur. Ontmoet Fien en Teun in het echt bij Avonturenboerderij Molenwaard!
Lees verder

Gerelateerde artikelen

Winactie: 2x Fien & Teun filmpakket!

Maak 2x kans op een filmpakket voor 'Fien en Teun - Circus op de boerderij', met Fien & Teun knuffels, het filmboek en tickets voor de film!

Winactie
Lees meer