Geheimen passen niet in een verhuisdoos

11 - 15 jaar
4 /5
Hardcover:
15,99
Altijd de laagste prijs
E-book:
9,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Gevoelige, indringende jeugdroman over misbruik. Vanaf 11 jaar.

Samenvatting

Wat als... ik het gewoon zou zeggen? Papa, mama en Jesse, ik roep iedereen bij elkaar, met z’n allen rond de tafel. Ik zie mezelf zitten in de nieuwe woonkamer. Ik hoor mijn eigen ademhaling, veel te hard. Mijn stem klinkt zacht. Ik zeg: ik moet jullie iets vertellen. Vere is verhuisd. Een nieuwe woonplaats, een nieuw huis, een nieuwe school, een nieuw kapsel, een nieuwe beste vriendin, een nieuw gevaarlijk spel. Is dat genoeg om te vergeten wat er in het oude huis is gebeurd?
Is tweehonderdvijftig kilometer ver weg genoeg om opnieuw te kunnen beginnen? Wat moet je doen als je een geheim hebt waar je met niemand over kunt praten?

Wat als... ik het gewoon zou zeggen? Papa, mama en Jesse, ik roep iedereen bij elkaar, met z'n allen rond de tafel. Ik zie mezelf zitten in de nieuwe woonkamer. Ik hoor mijn eigen ademhaling, veel te hard. Mijn stem klinkt zacht. Ik zeg: ik moet jullie iets vertellen.

Vere is verhuisd. Een nieuwe woonplaats, een nieuw huis, een nieuwe school, een nieuw kapsel, een nieuwe beste vriendin, een nieuw gevaarlijk spel. Is dat genoeg om te vergeten wat er in het oude huis is gebeurd? Is tweehonderdvijftig kilometer ver weg genoeg om opnieuw te kunnen beginnen? Wat moet je doen als je een geheim hebt waar je met niemand over kunt praten?
Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 11 - 15 jaar
ISBN: 9789025876715
NUR: 283
Type: Hardcover
Auteur(s): Marike Goslinga
Prijs: 15,99
Aantal pagina's: 152
Uitgever: Leopold
Verschijningsdatum: 14-03-2019

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 11 - 15 jaar
ISBN: 9789025876722
NUR: 283
Type: E-book
Auteur(s): Marike Goslinga
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 128
Uitgever: Leopold
Verschijningsdatum: 14-03-2019
Geheimen passen niet in een verhuisdoos - Marike Gosliga

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel leest: ‘Mystery Guest’

Ons Kinderpanel las 'Mystery Guest' van Maren Stoffels. Drie personen bekennen een moord, maar slechts één is de dader. Wie is de Mystery Guest?

Kinderpanel
Lees meer

Leesplezier & leesmotivatie: dit zijn de tips

Om te blijven lezen is een divers boekenaanbod nodig, dat aansluit bij het kind. Daarom tippen we in dit artikel de leukste boeken en handigste tips om kinderen te motiveren!

Tiplijst
Lees meer

Reviews

Kirsten, Kind (11 jaar) - 29-01-2020
Het boek gaat over een meisje dat is verhuisd en ze draagt een geheim met zich mee. Het duurt best wel lang voordat je leest wat het geheim is. Daardoor wilde ik het boek snel lezen zodat ik wist wat het geheim was. Ik vond het erg leuk om te lezen!!

Mare, Boekliefhebber (11 jaar) - 16-08-2019
Ik vind dit boek spannend omdat ze aan het begin vertelt dat ze een geheim heeft en het blijft heel lang geheim. Ik vind dat de hoofdpersoon stoer is en dat ze een rijke fantasie heeft. Ook vind ik dat de hoofdpersoon erg duidelijk is, ik vind het alleen jammer dat het geheim niet duidelijk gezegd wordt. Ik vind de afbeeldingen op de voorkant en in het boek goed gekozen. Ze hebben echt te maken met het verhaal en de plaatjes zijn duidelijk. Ik zou het boek wel aanraden omdat ik het een spannend en mooi boek vind. Je blijft nieuwsgierig naar het geheim.

Daniek, Kind (10 jaar) - 14-07-2019
Het is een leuk boek, maar een beetje raadselachtig. Op de achterkant staat: Wat als... ik het gewoon zou zeggen? Papa, mama en Jesse, ik roep iedereen bij elkaar. Ik zie mezelf zitten in de nieuwe woonkamer. Ik hoor mijn ademhaling, veel te hard.Mijn stem klinkt zacht. Ik zeg: ik moet jullie iets vertellen. Het is een boeiende samenvatting, dacht ik toen ik het las. Alleen kon ik in het verhaal niet echt lezen wat nu dat geheim was. En soms gaat een beetje van de hak op de tak ( iets vertellen en dan opeens over iets anders praten). Verder was het boek heel leuk en best wel spannend.