Vind voor elk kind het perfecte boek

Home > Boeken > Het grote wonder

Het grote wonder

Lennart Nilsson

Everseller geheel herzien: met nieuwe foto’s en de meest actuele informatie kan dit indrukwekkende boek weer jaren vooruit!
|

In dit boek brengt Lennart Nilsson met zijn unieke kleurenfoto’s het grote wonder van ons ontstaan in beeld. Het is fascinerend om de ontwikkeling van een baby vanaf de bevruchting tot en met de geboorte te kunnen volgen. Prof. dr. Lars Hamberger beschrijft in zijn tekst stap voor stap de negen maanden van de zwangerschap, en geeft veel praktische adviezen. Het grote wonder is al meer dan vijftig jaar lang hét standaardwerk voor aanstaande ouders en voor iedereen die belangstelling heeft voor het ontstaan van een mens. Deze herziene editie bevat de meest actuele informatie en nieuwe foto’s van Linda Forsell van ouders in spe.

Auteur/illustrator: Lennart Nilsson
Isbn: 978-90-216-7868-9
Uitgeverij: Ploegsma
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 224
Verschijningsdatum 28-9-2018
NUR: 851
Tags: Familie & Gezin, Gezinsboeken, Gezondheid, Ontwikkeling kind, Psychologie, Seksualiteit, Voor ouders, Zwangerschap
Dit boek kreeg 5 sterren uit 1 reviews. Wat vond jij van dit boek?
Laat een review achter.
Lennart  Nilsson

Lennart Nilsson

Lennart Nilsson (24 augustus 1922 – 28 januari 2017) was een Zweedse fotograaf en wetenschapper. In samenwerking met onderzoekers en met behulp van geavanceerde apparatuur...

Lees meer

Reviews

Dit boek kreeg 5 sterren uit 1 reviews
Laat een review achter
Prachtig boek, ik had het zelf al tijdens mijn zwangerschappen en ik heb nu mijn dochter cadeau gegeven omdat zij in verwachting is van haar eerste kind.
Margret, Oma (63 jaar) - 25-10-2019