Lily: Storm

Paperback:
17,00
Altijd de laagste prijs
  • Te lezen vanaf 13 jaar
  • Het vervolg op Lily - uitgeroepen tot Het beste boek voor jongeren 2022
  • Spannend verhaal

Samenvatting

Samenvatting

Het is wereldnieuws, in wat er nog overblijft van de wereld. Lily Rieder-Dubois leeft. Ooit prees ze als beroemde influencer haarproducten en softdrinks aan. Vandaag verkoopt ze alleen nog de boodschap dat het dringend allemaal anders moet.

De vijftienjarige rebel met het ooglapje heeft gezien wat de prijs van luxe is. Mensenbloed, smeltwater van poolkappen, een morsdode natuur. En dan ontdekt Lily dat het ergste nog moet komen. Maar hoe luid ze ook roept, niet iedereen vertrouwt haar. Is zij niet het meisje dat de Muur wil neerhalen? Zijn haar volgers geen terroristen? Overdrijft ze niet een beetje?

Met heldenmoed, humor en een bonte verzameling medestanders vecht Lily zich een weg uit het moeras van leugens. Want de Storm is op komst, en iemand moet de wereld redden…

In dit tweede deel uit de enthousiast onthaalde Lily-saga neemt Tom De Cock je opnieuw mee naar het universum van het tienermeisje dat de wereld de ogen opende, in een toekomst die akelig dichtbij lijkt. Voor lezers van elf en veel ouder.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789464015492
NUR: 284
Type: Paperback
Auteur(s): Tom De Cock
Prijs: 17,00
Aantal pagina's: 400
Uitgever: Pelckmans
Verschijningsdatum: 22-08-2022