Meneer Sleutelbeen en de wonderlijke Wauw

8 - 12 jaar
4.6 /5
Hardcover:
15,99
Altijd de laagste prijs
  • Voor fans van Roald Dahl
  • Voorzien van prachtige illustraties
  • Schitterend vertaald door Annelies Jorna

Samenvatting

Wat als je fantasievriend opeens écht bestaat?

Samenvatting

Bens allergrootste wens is uitgekomen: zijn fantasievriendje, de Wauw, bestaat nu echt! De Wauw is lief, grappig en schattig. Maar niet iedereen is blij met de komst van dit vrolijke beestje. Meneer Sleutelbeen, de sleutelbewaarder van alle werelden, vertrouwt het zaakje niet. Hij denkt dat de Wauw gevaarlijk is en wil hem verbannen naar de wereld van de Vergetelheid.
Ben moet alles op alles zetten om de goeiige maar vastbesloten Sleutelbeen te stoppen. Maar dat wordt steeds moeilijker als blijkt dat er nog meer fantasievrienden in de buurt rondlopen. En sommige van hen zijn wél gevaarlijk…
Een grappig en sprookjesachtig avontuur. Met schitterende, Tim Burton-achtige tekeningen van Pete Williamson.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 8 - 12 jaar
ISBN: 9789493189140
NUR: 282
Type: Hardcover
Auteur(s): Guy Bass
Illustrator: Pete Williamson
Vertaler: Annelies Jorna
Prijs: 15,99
Aantal pagina's: 256
Uitgever: Condor
Verschijningsdatum: 24-02-2021
Meneer-Sleutelbeen-en-de-wonderlijke-Wauw-Guy-Bass-Pete-Williamson

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel over ‘Ultra Donker’

Ons Kinderpanel las dit keer Ultra Donker en de Wachters van de Wildzee van Philip Reeve. Benieuwd wat ons panel vindt van dit meeslepende en magische avontuur? Lees dan snel verder!

Kinderpanel
Lees meer

Ons Kinderpanel over ‘Autumnville’

Ons kinderpanel heeft het boek 'Autumnville' van Rick Meijer gelezen. Dit boek neemt de lezers mee op een spannend en muzikaal avontuur. Benieuwd wat Amber, Charissa, Manu, Ella, Harrie, Kenzey en Rijk van dit boek vinden? Lees dan snel verder!

Kinderpanel
Lees meer

De leukste leerspellen op een rij

Deze spellen zijn superleuk én je steekt er ook nog eens wat van op. Alle spellen van Zwijsen zijn namelijk gemaakt in samenwerking met lesmethodemakers. Zo weet je zeker dat alles 100% aansluit op school. Wij zetten de leukste per leeftijd op een rij!

Tiplijst
Lees meer

Reviews

Julian, Kind (10 jaar) - 18-04-2021
Wat een superleuk boek om te lezen. Meneer Sleutelbeen is heel grappig met al zijn sleutels en botjes. Het was soms wel spannend, maar ik moest ook vaak lachen. ik ]wilde snel doorlezen om te weten hoe het zou aflopen. Het is een heel fijn boek, met niet te veel tekst op een bladzijde en hele mooie tekeningen. Zo weet je hoe alle fantasiefiguren er uitzien. Ik hoop dat er nog een boek komt!

Rijk, Kind (11 jaar) - 18-04-2021
Dit is een grappig boek vol wonderlijke figuren en er gebeuren ook dingen die helemaal niet kunnen. Maar het zou wel heel tof zijn om een sleutel te hebben waarmee je op iedere plek een deur kon openen om achter te verdwijnen! Een fantasiewezen vond ik een beetje griezelig, dat is Daisy. Haar hoofd zit achterstevoren op haar lichaam. Maar door de tekeningen die in het boek staan wordt al snel duidelijk dat Daisy helemaal niet eng is. Ik vond het een heel leuk en grappig boek om te lezen!

Lotte, Kind (10 jaar) - 15-04-2021
Ik vond het boek 'Meneer Sleutelbeen en de wonderlijke Wauw' erg leuk om te lezen. Het was spannend en onverwachts, alleen vond ik meneer Sleutelbeen zelf er een beetje eng uit zien. Het boek gaat over een jongen die geen vrienden heeft, en daarom een fantasievriend heeft gefantaseerd. Daarna komt meneer Sleutelbeen in het verhaal. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan dit boek!