nijntje schrijfkaarten

3 - 5 jaar
Spel:
12,50
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Leer schrijfbewegingen maken met nijntje. Met de uitwisbare stift oefenen kinderen van 3 tot 5 jaar met het zelf schrijven van vormen. Goed voor de fijne motoriek en de oog-handcoördinatie!

Samenvatting

Samen met nijntje schrijfbewegingen ontdekken? Met deze vrolijke schrijfkaarten komen peuters en kleuters spelenderwijs in aanraking met voorbereidende schrijfoefeningen en een goede pengreep. Ze trekken op de kaarten verschillende vormen over, zoals strepen, rondjes, boogjes, krullen en slingers. Deze vormen lijken op de vormen van letters en zijn een goede voorbereiding op wat kinderen leren op school.

Door de uitwisbare stift zijn de schrijfkaarten steeds opnieuw te gebruiken. Dat maakt het ideaal voor thuis en onderweg. Het compacte spel is ook geschikt voor kinderdagverblijven en in te zetten in de kleuterklas.

Inhoud:
• 16 dubbelzijdige schrijfkaarten
• speluitleg
• uitwisbare stift

Leerdoelen:
• Oefen voorbereidende schrijfbewegingen
• Oefen goede pengreep, fijne motoriek en oog-handcoördinatie
• Stimuleer ontluikende en/of beginnende geletterdheid

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 3 - 5 jaar
ISBN: 9789048753857
NUR: 023
Type: Spel
Auteur(s):
Prijs: 12,50
Uitgever: Uitgeverij Zwijsen
Verschijningsdatum: 03-10-2024

Gerelateerde artikelen

De Nationale Voorleesdagen 2025

'Rinus' is verkozen tot het prentenboek van 2025. Bekijk hier de volledige Prentenboeken top 10 van het jaar 2025 en laat je inspireren!

Tiplijst
Lees meer

De leukste doeboeken voor kinderen

Op zoek naar een leuke activiteit met kinderen? Met deze creatieve en leerzame doeboeken zijn ze urenlang zoet! Kies een boek uit de top 5 of ga voor één van de andere tips.

Tiplijst
Lees meer