Pinkeltje in Zeeland

7 - 10 jaar
Hardcover:
14,99
Altijd de laagste prijs
  • Alweer het 37ᵉ deel uit de iconische serie
  • Voor kinderen vanaf 7 jaar
  • Een spannend avontuur door Zeeland

Samenvatting

Samenvatting

Pinkeltje gaat naar Zeeland!

Het is feest! Al honderd jaar zijn Zilvertorendorp en Zeeland bevriend en dat moet gevierd worden. Pinkeltje gaat speciaal naar het prachtige Zeeland toe om voor het grote feest boterbabbelaars, paptaart en Zeeuwse bolussen in te slaan. Maar… bij welke bakker Pinkeltje ook aanklopt, overal zijn de bolussen uitverkocht! Tot zijn opluchting weet Pinkeltje nog één laatste zakje te bemachtigen. Die opluchting slaat echter al gauw om in paniek als hij ontdekt dat er twee boeven achter hem aan zitten die het op dat zakje lekkers lijken te hebben gemunt. Waarom zijn die boeven op zoek naar Zeeuwse bolussen? Om die vraag te beantwoorden stort Pinkeltje zich in een groots avontuur dat hem kriskras door een van de mooiste provincies van Nederland leidt:  Zeeland!

Pinkeltje in Zeeland is een spiksplinternieuw avontuur van een van de meest iconische personages uit de Nederlandse jeugdliteratuur – wie is er niet met Pinkeltje opgegroeid? Met herkenbare illustraties van Arne van der Ree.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 7 - 10 jaar
ISBN: 9789000383115
NUR: 282
Type: Hardcover
Auteur(s):
Prijs: 14,99
Aantal pagina's: 136
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Verschijningsdatum: 23-09-2022

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel leest “Ramon de Bizon”

Ramon de Bizon is een eigenzinnig verhaal over de liefde voor boeken, vrienden en het leven, vertaald door Arthur Japin. Ontdek hier wat het kinderpanel van het boek vindt.

Kinderpanel
Lees meer