Stoere verhalen over kunst

Hardcover:
21,99
Altijd de laagste prijs
  • Een toegankelijk boek over allerlei verschillende kunstenaars
  • Vanaf 7 jaar
  • Vol met leuke weetjes en opdrachtjes om zelf te doen

Samenvatting

Samenvatting

Wist jij dat er een wc-pot als kunst in een museum staat? En dat Picasso een tijdje zo arm was dat hij een bed moest delen met een vriend? Dat niemand precies weet wie nou die Banksy is die al die beroemde graffiti’s maakt? En wist je dat mensen in een museum meestal maar 28 seconden naar een kunstwerk kijken? Best wel kort als je bedenkt dat er vaak heel veel te zien is! Dit boek daagt je uit iets langer te kijken naar 16 bekende en minder bekende kunstwerken. Maar het blijft niet bij kijken alleen. Bij elk kunstwerk horen een (voorlees)verhaal en leuke weetjes over de kunstenaar. Daarna ga je zelf aan de slag als een echte Picasso! (of Rembrandt of Banksy…) Kijken naar kunst was nog nooit zo cool!

Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789020672138
NUR: 282
Type: Hardcover
Auteur(s): Manon Berns
Illustrator: Roxane Paalman
Prijs: 21,99
Aantal pagina's: 160
Uitgever: Kluitman
Verschijningsdatum: 18-05-2022

Gerelateerde artikelen

De leukste doeboeken voor kinderen

Op zoek naar een leuke activiteit met kinderen? Met deze creatieve en leerzame doeboeken zijn ze urenlang zoet! Kies een boek uit de top 5 of ga voor één van de andere tips.

Tiplijst
Lees meer

Knutselen en kleuren met onze gratis doebladen

Voor kinderen die dol zijn op (voor)lezen en het leuk vinden om te knutselen of kleuren, zijn er gratis doebladen te downloaden van al hun favoriete personages!

Tiplijst
Lees meer