Voetbal IQ – deel 2

Meer geheimen van slimme spelers

Dan Blank

Jan Dirk Barreveld

9 - 12 jaar
Paperback:
14,99
Altijd de laagste prijs
  • Tweede deel van de succesvolle bestseller
  • Vrolijke cartoons
  • Boordevol tips

Samenvatting

Hét nieuwe boek voor jeugdspelers die een betere voetballer willen worden en trainers die meer uit hun jeugdteam willen halen.

Samenvatting

Vraag spelers welk lichaamsdeel het belangrijkste is bij voetbal en ze zeggen: je voeten. Maar het zijn je ogen! Slimme spelers zijn steeds aan het rondkijken: als ze de bal hebben, maar ook vóórdat ze de bal krijgen. Zodat ze weten hoe ze moeten lopen en passen. Zodat ze iedereen steeds een stap voor zijn.

Dit was het credo van het eerste boek en dat blijft het in deel 2. In toegankelijke, korte hoofdstukken legt Dan Blank uit wat de meest gemaakte fouten op het veld zijn en geeft hij tips over hoe je die kunt voorkomen. Simpele, praktische oplossingen die je meteen tijdens het spelen kunt gebruiken. Helder en met humor gepresenteerd, aantrekkelijk om te lezen voor zowel jonge spelers als hun trainers.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 9 - 12 jaar
ISBN: 9789464530445
NUR: 229
Type: Paperback
Auteur(s): Dan Blank
Illustrator: Jan Dirk Barreveld
Prijs: 14,99
Aantal pagina's: 192
Uitgever: Condor
Verschijningsdatum: 24-05-2023
Voetbal IQ - deel 2

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel leest: ‘Mystery Guest’

Ons Kinderpanel las 'Mystery Guest' van Maren Stoffels. Drie personen bekennen een moord, maar slechts één is de dader. Wie is de Mystery Guest?

Kinderpanel
Lees meer

Ons kinderpanel interviewt de makers van Chaos United

'Chaos United' is een supergrappige graphic novel over het rommeligste voetbalteam dat je maar kunt bedenken. Samen met ons kinderpanel interviewden we Gerard van Gemert en Rudi Jonker, de makers van dit boek.

Kinderpanel
Lees meer