Voetbal IQ – deel 2

Meer geheimen van slimme spelers

Dan Blank

Jan Dirk Barreveld

9 - 12 jaar
Paperback:
14,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Hét nieuwe boek voor kinderen die een betere voetballer willen worden en trainers die meer uit hun jeugdteam willen halen.

Samenvatting

Vraag spelers welk lichaamsdeel het belangrijkste is bij voetbal en ze zeggen: je voeten. Maar het zijn je ogen! Slimme spelers zijn steeds aan het rondkijken: als ze de bal hebben, maar ook vóórdat ze de bal krijgen. Zodat ze weten hoe ze moeten lopen en passen. Zodat ze iedereen steeds een stap voor zijn.

Dit was het credo van het eerste boek en dat blijft het in deel 2. In toegankelijke, korte hoofdstukken legt Dan Blank uit wat de meest gemaakte fouten op het veld zijn en geeft hij tips over hoe je die kunt voorkomen. Simpele, praktische oplossingen die je meteen tijdens het spelen kunt gebruiken. Helder en met humor gepresenteerd, aantrekkelijk om te lezen voor zowel jonge spelers als hun trainers.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 9 - 12 jaar
ISBN: 9789464530445
NUR: 229
Type: Paperback
Auteur(s): Dan Blank
Illustrator: Jan Dirk Barreveld
Prijs: 14,99
Aantal pagina's: 192
Uitgever: Condor
Verschijningsdatum: 24-05-2023

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel over ‘Ultra Donker’

Ons Kinderpanel las dit keer Ultra Donker en de Wachters van de Wildzee van Philip Reeve. Benieuwd wat ons panel vindt van dit meeslepende en magische avontuur? Lees dan snel verder!

Kinderpanel
Lees meer

Ons Kinderpanel over ‘Autumnville’

Ons kinderpanel heeft het boek 'Autumnville' van Rick Meijer gelezen. Dit boek neemt de lezers mee op een spannend en muzikaal avontuur. Benieuwd wat Amber, Charissa, Manu, Ella, Harrie, Kenzey en Rijk van dit boek vinden? Lees dan snel verder!

Kinderpanel
Lees meer

Interview met Max Brallier

In dit interview vertelt Max Brallier alles over De laatste helden op aarde en het kosmische kwaad, zijn favoriete monsters en veel meer. Lees gauw verder!

Interview
Lees meer