Vind voor elk kind het perfecte boek

Home > Boeken > Wat als…

Wat als…

Danielle Bakhuis

|

‘Sorry?’ Zoë onderbreekt me. ‘Sorry?’ Ze proeft het woord in haar mond en besluit dat het het walgelijkste is wat ze ooit heeft gegeten. Zoete broodjes. Een laffe hap.
Op dat moment weet ik dat ik een fout heb gemaakt. Mijn sorry betekent niets voor haar. In haar gedachten heeft ze me al duizend keer sorry horen zeggen: te midden van een volle klas, vastgebonden aan een stoel en met een pistool tegen mijn hoofd. De sorry die ik nu wil zeggen maakt totaal geen indruk op haar.
Haar stem hapert kort. ‘Je dacht toch niet dat ik ook maar één seconde vergeten was?’

Jade heeft haar verleden als pester diep weggestopt in haar geheugen. Maar dat verandert als Zoë na jaren van afwezigheid weer terug op school is. Jade wil niets liever dan sorry zeggen en alles vergeten, maar daar denkt Zoë heel anders over. Dan vindt Jade een vervelend anoniem briefje in haar kluis. En nog een. En nog een…
Wat als sorry zeggen niet genoeg is?

Daniëlle Bakhuis is redactrice bij CosmoGIRL. Wat als… is haar zesde boek. Haar eerdere boeken Verliefd van 2 kanten en Wraak waren kerntitel voor de Prijs van de Jonge Jury.

Auteur/illustrator: Danielle Bakhuis
Isbn: 978-90-216-7176-5
Uitgeverij: Ploegsma
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 240
Verschijningsdatum 15-10-2013
Leeftijdsindicatie: 12 - 15
NUR: 284
Tags: 12+ jaar, 15+ jaar, Fictie, Liefde & verliefdheid, Ontwikkeling kind, Pesten, Young Adult
Dit boek kreeg 0 sterren uit 0 reviews. Wat vond jij van dit boek?
Laat een review achter.
Danielle  Bakhuis

Danielle Bakhuis

Op haar achttiende schreef Danielle een brief aan de Fancy, waarin stond dat ze graag voor het blad wilde schrijven. Omdat Fancy onder de indruk...

Lees meer

Reviews

Dit boek kreeg 0 sterren uit 0 reviews
Laat een review achter