Vind voor elk kind het perfecte boek

Home > Boeken > Verliefd… en nu?

Verliefd… en nu?

Danielle Bakhuis

|

Ik weet dat hij me leuk vindt. Hij heeft gezegd dat hij verliefd op me is. Maar we zijn ondertussen alweer drie weken verder. Hallo? Is het nu aan? Of niet?
Maud en Raoul hebben gezoend. En nu? Welkom in de tussenfase. Bestemming: onbekend. Maar Maud wil juist graag weten waar ze aan toe is.

Ik weet niet wat ik verwacht had, maar dit niet. Ze doet zo lauw, haast koud. Ik snap er niets van. In een keer is haar hele stemming omgeslagen.
Raoul kan geen hoogte krijgen van Maud, wat is er met haar aan de hand? Ze kan soms plotseling zo afstandelijk doen! En van wie krijgt ze toch de hele tijd sms’jes?

Een jongen en een meisje. Allebei verliefd, maar de verschillen blijven groot. In deze jeugdroman lees je haar kant én zijn kant van het verhaal.

Auteur/illustrator: Danielle Bakhuis
Isbn: 978-90-216-6838-3
Uitgeverij: Ploegsma
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 128
Verschijningsdatum 21-9-2010
Leeftijdsindicatie: 10 - 15
NUR: 284
Tags: 9 – 12 jaar, 12+ jaar, 15+ jaar, Familie & Gezin, Fictie, Liefde & verliefdheid, Ontwikkeling kind, Puberteit, Verliefd
Dit boek kreeg 0 sterren uit 0 reviews. Wat vond jij van dit boek?
Laat een review achter.
Danielle  Bakhuis

Danielle Bakhuis

Op haar achttiende schreef Danielle een brief aan de Fancy, waarin stond dat ze graag voor het blad wilde schrijven. Omdat Fancy onder de indruk...

Lees meer

Reviews

Dit boek kreeg 0 sterren uit 0 reviews
Laat een review achter