Luister deze zomer naar luisterverhalen met Abel Club

Luister deze zomer naar luisterverhalen met Abel Club!

Abel Club is een abonnement voor podcasts, luisterverhalen en audiospellen, waarmee je onbeperkt naar meer dan 50 uur aan content kunt luisteren. Dit gebeurt allemaal in een veilige, advertentievrije omgeving, waar kinderen zorgeloos kunnen browsen.

Naast Abel Originals, zoals Sergio de slak en Edgar de Dansman, kunnen kinderen (en ouders!) ook genieten van bekende kinderboeken, zoals Mees Kees, De regels van Floor en Dolfje Weerwolfje, die speciaal bewerkt zijn tot spannende luisterverhalen met verrassende soundeffecten. Gedurende de zomer wordt er elke week een nieuwe luisterserie toegevoegd aan het platform. De verhalen van Spekkie & Sproet en Mees Kees zijn nu al te beluisteren, en in juli en augustus zullen er nog acht andere series verschijnen!

Lees meer over Abel

Luister een maand gratis naar Abel Club!

Als lid van de nieuwsbrief van kinderboeken.nl kun je t/m 31 augustus 2024  een maand gratis naar Abel Club luisteren – perfect voor de zomervakantie! In de nieuwsbrief van 10 juli 2024 staat een code die je kunt verzilveren via onderstaande pagina om je abonnement in te laten gaan. De code geldt voor de abonnementsvorm Abel Fan en kan hier worden ingevoerd.

Nog geen lid van de nieuwsbrief of kun je de code niet terugvinden? Meld je dan aan via het formulier in dit artikel om de code (opnieuw) opgestuurd te krijgen!

Luister een maand gratis naar Abel Club

Meld je via onderstaand formulier aan voor de nieuwsbrief van kinderboeken.nl en ontvang t/m 31 augustus een unieke code waarmee je een maand gratis naar Abel Club kunt luisteren!

Naam(Vereist)

Laat je inspireren!

Top 10 kinderboeken voor de vakantie

Er is niks fijner dan in de vakantie een stapel boeken lezen toch? Bekijk onze vakantieboeken top10 en droom lekker weg bij de verhalen over vakantie, vrij zijn en avontuur!

Tiplijst
Lees meer

10x kinderboekentips voor de meivakantie!

Van 'Chillen in een hangmat' tot 'Quinn en Aaron offline': bekijk onze tips voor kinderboeken die je écht moet lezen tijdens de meivakantie!

Tiplijst
Lees meer