Winactie: luistervriendjes van Besties!

Luistervriendjes van Besties!

De zomervakantie staat voor de deur! Kinderen hebben lekker een paar weken geen school en gaan misschien wel op vakantie. Om deze zomer extra onvergetelijk te maken, geven wij in samenwerking met Besties 3x een een Dolfje Weerwolfje en Fien & Teun Bestie weg. Met deze kartonnen voorleesvriendjes luister je zorgeloos in de auto, op het strand, of thuis op de bank naar je favoriete verhalen met behulp van de gratis Besties app. Lees snel verder om te zien hoe je kans maakt en geef je kinderen de magie van verhalen die hen meenemen naar werelden vol verbeelding en plezier!

Wat zijn Besties?

Besties zijn voorleesvriendjes waarmee kinderen toegang krijgen tot de leukste luisterverhaaltjes en tot rust kunnen komen zonder gebruik van een scherm. Luister bijvoorbeeld samen met Dolfje Weerwolfje naar Weerwolvenfeest of met Fien en Teun naar Luistervriendjes op de boerderij. Download de gratis app, plaats de Bestie op de achterkant van je telefoon, en het verhaal begint vanzelf te spelen! Elke Bestie geeft via  toegang tot één verhaal.

Meer informatie over Besties

Winactie

Wil jij kans maken op een Dolfje Weerwolfje en Fien & Teun Bestie? Laat dan je gegevens achter in het formulier hieronder. Na de sluitingsdatum op 7 juli 2024 wordt contact opgenomen met de winnaars.

Lees meer van Fien & Teun en Dolfje Weerwolfje!

Gerelateerde downloads