De brief om Middernacht - Benjamin Read, Laura Trinder

Magisch interview

Lees het interview met Benjamin Read en Laura Trinder! Hun nieuwe boek Schreeuw om Middernacht is een spannend avontuur vol humor en fantasie, met een onvergetelijke hoofdpersoon: de onverschrokken Emily met haar grote mond staat voor altijd in je geheugen gegrift.

Schreeuw om Middernacht is het los te lezen, magische vervolg op De brief om Middernacht.  In dit interview vragen we hen alles over het schrijven van deze betoverende verhalen.

Ontdek de boeken

Schreeuw om Middernacht

Benjamin Read & Laura Trinder
De slagen van de klok galmden in de spookachtige duisternis. Het was middernacht. Dit was het moment. Vlug draaide Emily de sleutel om en de deur zwaaide open. Een golf magie overspoelde haar en haar huid begon te tintelen. Eindelijk, ze was er. In het Middernacht Uur.

Alleen om middernacht gaat de deur naar het Middernacht Uur open. Achter die deur wacht een adembenemende, magische wereld waarin de tijd heeft stilgestaan en waar vreemde figuren leven. Emily is een van de weinigen die er naar binnen kan. Ze kan niet wachten om door die wereld te dwalen. Maar zodra ze in het Middernacht Uur is, wordt ze achtervolgd door standbeelden en schilderijen. Wat willen ze van haar? Emily moet er met gevaar voor eigen leven achter zien te komen…