Atlas Obscura

voor de jonge ontdekkingsreiziger

Dylan Thuras

Rosemary Mosco

Joy Ang

8 - 12 jaar
Hardcover:
21,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

De Atlas Obscura is een ware ontdekkingsreis: ga kriskras de wereld over en bezoek de meest bijzondere plekken op aarde.

Samenvatting

Ga mee op expeditie naar 100 van de meest geweldige plekken op aarde. Hop van land naar land in een keten van attracties: bekijk eerst een Mexicaanse kristallengrot en dan de grootste grot ter wereld in Vietnam. Of ga van een gigantische waterval in Zambia naar een roodgekleurde waterval in Antarctica.
Beklim bergen, vlieg over het oerwoud heen en verken de diepste oceanen in dit boek vol schitterende illustraties en waanzinnige wetenswaardigheden.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 8 - 12 jaar
ISBN: 9789492899477
NUR: 232
Type: Hardcover
Auteur(s): Dylan Thuras, Rosemary Mosco
Illustrator: Joy Ang
Prijs: 21,99
Aantal pagina's: 120
Uitgever: Condor
Verschijningsdatum: 14-08-2019
Atlas Obscura - Dylan Thuras, Rosemary Mosco, Joy Ang

Gerelateerde artikelen

Lesvideo’s bij ‘Mohammed’ – Petra van Helden

Bekijk de lesvideo's voor het boek 'Mohammed' van Petra van Helden! Op die manier leer je de verhalen van de profeet nog beter kennen. Perfect om thuis te kijken of voor in de klas.

Achtergrond
Lees meer

Schip ahoy! Kinderboeken over piraten

Piraten zijn stoer, avontuurlijk en grappig. Kinderboeken over piraten zitten vol schatkaarten, juwelen en zwaarden. In dit artikel tippen wij de leukste boeken over piraten. Ooglapjes af en lezen maar, ARR!

Tiplijst
Lees meer

Poetsen kun je overal!

Dat tandenpoetsen met je kind niet altijd even makkelijk gaat, is geen geheim. Het vrolijke en grappige kijk- en voorleesboek Weg met de viezekiezenbeestjes! (mét tandenpoetslied) helpt ouders en kinderen bij het voorkomen van problemen.

Achtergrond
Lees meer