Frietje Frommel

Hardcover:
15,99
Altijd de laagste prijs
E-book:
9,99
Altijd de laagste prijs
  • Vol humor en kleurrijke karakters
  • Voor fans van 'Oma Luchtbuks' en 'Donnie Donut'
  • Met illustraties van Els van Egeraat

Samenvatting

Samenvatting

Frida Frommel is tien jaar en wordt door iedereen Frietje genoemd. Ze woont met haar ouders boven de winkel van haar moeder. Tinne Frommel verkoopt troep en rommeltjes en Pier Frommel handelt in oud ijzer. Jammer dat ze zo weinig geld verdienen. Tinne geeft graag dingen weg, en dat kleine beetje ijzer dat meneer Frommel op straat vindt levert weinig op. Het is maar net genoeg om de huur te kunnen betalen. Als Frietje op een veilingsite een heel goedkoop vliegdekschip ziet, twijfelt ze geen moment en drukt
ze op de groene ‘Koop Nu’-knop. Haar vader is vast blij met deze verrassing, zo veel kilo oud ijzer in één dag heeft hij nog nooit gevonden! Maar dan beginnen de problemen pas echt. Kan de kolonel buiten dienst Frietje helpen?
'Frietje Frommel' is een gek en innemend verhaal van Barbara Scholten, eerder schreef ze 'Oma Luchtbuks' en 'Donnie Donut'. De grappige illustraties zijn gemaakt door Els van Egeraat.

Frida Frommel is tien jaar en wordt door iedereen Frietje genoemd. Ze woont met haar ouders boven de winkel van haar moeder. Tinne Frommel verkoopt troep en rommeltjes en Pier Frommel handelt in oud ijzer. Jammer dat ze zo weinig geld verdienen. Tinne geeft graag dingen weg, en dat kleine beetje ijzer dat meneer Frommel op straat vindt levert weinig op. Het is maar net genoeg om de huur te kunnen betalen. Als Frietje op een veilingsite een heel goedkoop vliegdekschip ziet, twijfelt ze geen moment en drukt
ze op de groene ‘Koop Nu’-knop. Haar vader is vast blij met deze verrassing, zo veel kilo oud ijzer in één dag heeft hij nog nooit gevonden! Maar dan beginnen de problemen pas echt. Kan de kolonel buiten dienst Frietje helpen?
'Frietje Frommel' is een gek en innemend verhaal van Barbara Scholten, eerder schreef ze 'Oma Luchtbuks' en 'Donnie Donut'. De grappige illustraties zijn gemaakt door Els van Egeraat.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 8 - 11 jaar
ISBN: 9789021685304
NUR: 282
Type: Hardcover
Auteur(s): Barbara Scholten
Illustrator: Els van Egeraat
Prijs: 15,99
Aantal pagina's: 176
Uitgever: Ploegsma
Verschijningsdatum: 24-04-2024

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 8 - 11 jaar
ISBN: 9789021685847
NUR: 282
Type: E-book
Auteur(s): Barbara Scholten
Illustrator: Els van Egeraat
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 176
Uitgever: Ploegsma
Verschijningsdatum: 24-04-2024

Gerelateerde artikelen