Bucketlistboek voor Besties

Eindeloos invulplezier voor jou en je beste vriendin

8 - 14 jaar
5 /5
Hardcover:
10,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Eindeloos invulplezier voor jou en je beste vriendin!

Samenvatting

Een dag lang alleen roze dingen eten, elkaar een make-over geven of samen op de foto met jullie grootste idool, in dit bucketlistboek voor besties vind je meer dan 100 dingen die je samen met je beste vriendin zou willen ervaren. Inclusief ruimte om zelfbedachte dromen, wensen en activiteiten toe te voegen en foto’s in te plakken van de onvergetelijke momenten die jullie samen hebben beleefd. Dankzij dit boek leer je elkaar nog beter kennen en door alle nieuwe, leuke en bijzondere ervaringen worden jullie nóg betere besties dan jullie al waren. Een boek om voor altijd te bewaren.

Het leukste invulboek voor beste vriendinnen!

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 8 - 14 jaar
ISBN: 9789492901545
NUR: 012
Type: Hardcover
Auteur(s):
Prijs: 10,99
Aantal pagina's: 80
Uitgever: Witte Leeuw
Verschijningsdatum: 15-07-2020
Bucketlistboek voor Besties - Witte Leeuw

Gerelateerde artikelen

Interview met Ben Guterson

De boeken van Ben Guterson zitten vol mysteries. Wij vroegen Ben naar zijn interesse in codes kraken, zijn nieuwe boek 'De magie van de verboden' toren en meer.

Interview
Lees meer

Ons kinderpanel over ‘Wie achter deze deur verdwaalt’

Ons kinderpanel heeft een kijkje achter de deur mogen nemen in Wie achter deze deur verdwaalt. Een raadselachtig boek met een verborgen wereld vol met avonturen. Benieuwd naar de wereld(en) die onze kinderpanel heeft ontdekt? Lees dan snel verder!

Kinderpanel
Lees meer

5 vragen aan… Simone Arts

Simone Arts schreef het indrukwekkende Zij, ik en de sterren. Een gevoelig boek over verlies en vriendschap. Wij stelden haar vijf vragen over haar schrijfproces, de thema’s in haar boek en het beste advies voor kinderen die te maken krijgen met pesten op school.

Interview
Lees meer

Reviews

christy ellis, Boekliefhebber (13 jaar) - 29-12-2020
Ik vind dit boek superleuk bedacht. Er zijn 💯 dingen die je kan doen met een vriendin die allemaal superleuk zijn. Het is een superleuk doe-boek voor jou en je beste vriendin. Zeker een aanrader.

Xanthe, Kind (10 jaar) - 22-12-2020
Bucketlist boek voor besties In dit boek zitten 100 stappen die je echt met je vriend/vriendin gedaan moet hebben.Er zitten super leuken dingen en opdrachten in. Sommige dingen zijn niet voor iedereen geschikt want sommige dingen heb je al gedaan en kan niet opnieuw gedaan worden wat er in staat is superleuk want je hebt ze echt niet in één middag klaar. Wat ik ervan vond. Dit boek is een bijhoud boek en ik ben er super blij mee want je kunt er niet snel mee klaar zijn. En je hebt er iemand bij nodig dus het is niet een boek die je leest maar een boek die je samen leest/bijhoud.