De BiebBoys beschuldigd!

Hardcover:
16,99
Altijd de laagste prijs
  • Leuk en spannend avontuur
  • Op AVI M6 niveau
  • Voor kinderen vanaf 9 jaar

Samenvatting

De BiebBoys worden ervan beschuldigd dat ze slechte boekentips geven aan kinderen. Zijn de BiebBoys ‘BadBoys’ geworden of is er iets anders aan de hand? Toneelleesboek op AVI M6.

Samenvatting

Dit spannende toneelleesboek op AVI M6 gaat over BiebBoys Joran en Kees. Zij geven boekentips aan kinderen, maar worden er nu van beschuldigd dat ze slechte boekentips geven. Er komen steeds meer klachten binnen én de jongens vernielen zelfs boeken. Wat is er toch aan de hand met de jongens?

Welke rol lees jij? Lees dit boek samen hardop voor en voer zo een soort toneelstukje op. Gebruik grappige stemmetjes, lees zacht voor of schreeuw juist. Leef je lekker uit in je rol.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 9 - 12 jaar
ISBN: 9789048747108
NUR: 283
Type: Hardcover
Auteur(s): Petra Mackenbach
Illustrator: Jan Dirk Barreveld
Prijs: 16,99
Aantal pagina's: 112
Uitgever: Uitgeverij Zwijsen
Verschijningsdatum: 15-03-2023
Circus-Fantastini

Toneellezen

Toneellezen is een vorm van samenlezen en is razend populair bij kinderen doordat je eigenlijk een toneelstukje opvoert. Lezers kiezen een rol en lezen om de beurt hardop de dialogen voor. Hierdoor is toneellezen een vorm die vloeiend lezen, door het gebruik van intonatie, stimuleert.
Lees verder

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel leest: ‘Mystery Guest’

Ons Kinderpanel las 'Mystery Guest' van Maren Stoffels. Drie personen bekennen een moord, maar slechts één is de dader. Wie is de Mystery Guest?

Kinderpanel
Lees meer