De geheimzinnige verdwijning van onze juf

Hardcover:
16,99
Altijd de laagste prijs
  • Voor kinderen vanaf 11 jaar
  • Lees met grappige stemmetjes samen deze boeken hardop voor
  • Dé hit op alle basisscholen

Samenvatting

Als de juf plotseling spoorloos is verdwenen, gaat Orlando op onderzoek uit. Maar is dat wel zo’n slim idee? Spannend toneelleesboek op AVI E6+.

Samenvatting

Orlando wil later dolgraag bij de politie, ook al vinden zijn ouders dat een slecht idee. Wanneer op een ochtend de juf spoorloos verdwenen is, grijpt Orlando zijn kans. Eindelijk kan hij laten zien dat hij een natuurtalent is als het gaat om speurwerk!
De verdwijningszaak blijkt ingewikkelder dan Orlando dacht, en misschien zelfs gevaarlijk. Hij ontdekt dat veel dingen anders zijn dan je op het eerste gezicht zou denken. Zelfs klasgenoot Teddy blijkt allesbehalve saai …

Samen hardop teksten lezen en zo een soort toneelstukje opvoeren, dat is wat je doet met dit toneelleesboek. Wie leest het grappigst? Leef je flink uit in de rol, dan heb je veel plezier!

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 11 - 12 jaar
ISBN: 9789048749201
NUR: 283
Type: Hardcover
Auteur(s): Mariken Jongman
Illustrator: Heleen Brulot
Prijs: 16,99
Aantal pagina's: 112
Uitgever: Uitgeverij Zwijsen
Verschijningsdatum: 06-11-2023
Circus-Fantastini

Toneellezen

Toneellezen is een vorm van samenlezen en is razend populair bij kinderen doordat je eigenlijk een toneelstukje opvoert. Lezers kiezen een rol en lezen om de beurt hardop de dialogen voor. Hierdoor is toneellezen een vorm die vloeiend lezen, door het gebruik van intonatie, stimuleert.
Lees verder

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel leest: ‘Mystery Guest’

Ons Kinderpanel las 'Mystery Guest' van Maren Stoffels. Drie personen bekennen een moord, maar slechts één is de dader. Wie is de Mystery Guest?

Kinderpanel
Lees meer