De tuinman van de nacht

The Fan Brothers

4 - 8 jaar
Hardcover:
16,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Klassiek prentenboek over een weesjongen die zich elke dag opnieuw verwondert over de bomen die in wonderlijke vormen zijn geknipt. Bekroond met een Vlag & Wimpel 2017.

Samenvatting

Willem woont in het weeshuis en zijn wereld is grijs. Als hij op een ochtend uit het raam kijkt, ziet hij dat die nacht als door een wonder de boom in de straat is veranderd in een wijze uil! De volgende ochtend vinden de bewoners van Wilgendam weer een nieuw wonderdier. Er gebeurt iets in Wilgendam. Iets moois…
Op een avond ziet Willem een vreemdeling op straat. Het is de nachttuinman! En die kan wel wat hulp gebruiken. Als hij in de herfst bij het vallen van de bladeren vertrekt, heeft hij het leven van Willem en de mensen in het stadje voorgoed veranderd.

Het beeldschone prentenboekdebuut van Terry en Eric Fan, geïnspireerd op het verhaal van hun vader die als jongen uit China naar Canada immigreerde.
De zachte klassieke platen verlopen langzaam van grijs naar een kleurige wereld zoals de bewoners van Wilgendam die uiteindelijk ook kunnen zien.
In de eerste maand na verschijnen werden er in Canada en de VS meer dan 35.000 exemplaren verkocht.
Vertaald door Rindert Kromhout.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 4 - 8 jaar
ISBN: 9789025871208
NUR: 273
Type: Hardcover
Auteur(s): The Fan Brothers
Vertaler: Rindert Kromhout
Prijs: 16,99
Aantal pagina's: 48
Uitgever: Leopold
Verschijningsdatum: 16-11-2016
De tuinman van de nacht - The Fan Brothers

Gerelateerde artikelen