De Zoete Zusjes gaan op vakantie

Hardcover:
15,99
Altijd de laagste prijs
E-book:
8,99
Altijd de laagste prijs
  • Genomineerd voor de Kinderjury 2022 6-9 jaar!
  • Weer een boek van de populairste zusjes
  • Grappig en herkenbaar

Samenvatting

‘De Zoete Zusjes gaan op vakantie’ is een vrolijk avonturenverhaal over de populaire zusjes Saar en Janna (bekend van YouTube). Om voor te lezen vanaf 4 jaar, of om zelf te lezen vanaf 7 jaar.

Samenvatting

Hoera, de Zoete Zusjes hebben vakantie! Maar waar gaan Saar en Janna dit jaar hun spannende avonturen beleven? In ‘De Zoete Zusjes gaan op vakantie’, geschreven door Hanneke de Zoete, ga je met de Zoete Zusjes mee op reis naar een prachtig eiland.

Spreken ze daar wel Nederlands? Dat maakt niet uit, als er maar genoeg te doen is! Je kunt er strandjutten, ijsjes eten, fietstochten maken, mee met de vissersboot, wadlopen en zelfs zeehonden zien. Samen met papa, mama en broer Bram beklimmen Saar en Janna een oude vuurtoren, wandelen ze over een blotevoetenpad en bezoeken ze het Juttersmuseum. En wat vindt Saar in zee? Is dat soms flessenpost? Het wordt een vakantie om nooit te vergeten!

Een heerlijk boek om voor te lezen vanaf 4 jaar of voor kinderen vanaf 7 jaar die zelf willen lezen. Het boek is mooi gebonden en vrolijk geïllustreerd door Iris Boter. Een perfect cadeau voor elk kind dat van spannende (vakantie)avonturen houdt! Ter gelegenheid van een verjaardag, diploma, Sinterklaas, Kerstmis of gewoon zomaar.

Gouden Boek
‘De Zoete Zusjes gaan op vakantie’ is door Stichting CPNB bekroond met een Gouden Boek. Voor kinderboeken betekent dit dat er meer dan 75.000 exemplaren zijn verkocht.

Hoera, de Zoete Zusjes hebben vakantie! Maar waar gaan Saar en Janna dit jaar hun spannende avonturen beleven?

Ga met de Zoete Zusjes mee op reis naar een prachtig eiland. Spreken ze daar wel Nederlands? Dat maakt niet uit, als er maar genoeg te doen is! Je kunt er strandjutten, ijsjes eten, fietstochten maken, mee met de vissersboot, wadlopen en zelfs zeehonden zien. Samen met papa, mama en broer Bram beklimmen Saar en Janna een oude vuurtoren, wandelen ze over een blotevoetenpad en bezoeken ze het Juttersmuseum. En wat vindt Saar in zee? Is dat soms flessenpost? Het wordt een vakantie om nooit te vergeten!

Bekend van YouTube-kanaal De Zoete Zusjes. Met heel veel illustraties in kleur van Iris Boter. Dit is het leukste vakantieboek om zelf te lezen vanaf 7 jaar, of om voor te lezen vanaf 4 jaar.

Dit boek is een perfect cadeau voor elk kind dat van spannende avonturen houdt! Ter gelegenheid van een verjaardag, sinterklaas, Kerstmis of gewoon zomaar.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789043922760
NUR: 280
Type: Hardcover
Auteur(s): Hanneke de Zoete
Illustrator: Iris Boter
Prijs: 15,99
Aantal pagina's: 96
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Verschijningsdatum: 29-05-2024

Specificaties

ISBN: 9789043922777
NUR: 280
Type: E-book
Auteur(s): Hanneke de Zoete
Prijs: 8,99
Aantal pagina's: 55
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Verschijningsdatum: 13-04-2021
De-zoete-zusjes-gaan-op-vakantie_Hanneke-de-Zoete

Gerelateerde artikelen

De allerleukste boeken voor papa’s!

De leukste boeken voor Vaderdag! Van prachtige prentenboeken over papa's tot interessante non-fictieboeken, voor iedere papa is er een passend boek.

Tiplijst
Lees meer

Ons kinderpanel interviewt de makers van Chaos United

'Chaos United' is een supergrappige graphic novel over het rommeligste voetbalteam dat je maar kunt bedenken. Samen met ons kinderpanel interviewden we Gerard van Gemert en Rudi Jonker, de makers van dit boek.

Kinderpanel
Lees meer

Reviews

Ivo, Vader (42 jaar) - 30-08-2022
Een aaneenschakeling van situaties, gelardeerd met feitjes (formatje: Janna weet iets niet, het wordt haar uitgelegd) is geen verhaal. Jammer dat moeder De Zoete zich daar niet in bekwaamd lijkt te hebben. De kinderen vinden het wel leuk, dus in die zin werkt het.

Ophelie, Cadeaugever (10 jaar) - 20-04-2022
💯 Een TE leuk boek echt waar proficiat Met het boek.🥳 Jullie zijn DÉ BESTE

Djenny, Moeder (18 jaar) - 14-04-2022
👍 Ik vind het zusjes boek heel leuk ze zijn altijd heel leuke dingen vind ik🥳 🤩