Hamstersaurus Rex vs. Knaagdier Kong

E-book:
9,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Beleef nu het tweede avontuur van Sam en zijn supersterke minivriend: Hamstersaurus Rex!

Samenvatting

Sam en Hamstersaurus Rex ontdekken een angstaanjagend eekhoornmonster in de bossen achter de school. Maar niemand gelooft dat deze Knaagdier Kong echt is…
Als het beest met zijn reuzenstaart door de school banjert en zo het scheikundelokaal vernielt, krijgt Hammie Rex de schuld. De directeur wil de gemuteerde schoolhamster wegsturen naar een asiel. Kan Sam bewijzen dat de eekhoorn het échte gevaar is?

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 9 - 12 jaar
ISBN: 9789492899781
NUR: 283
Type: E-book
Auteur(s): Tom O'Donnell
Illustrator: Tim Miller
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 304
Uitgever: Condor
Verschijningsdatum: 30-09-2019

Gerelateerde artikelen

Reviews

Dawn, Boekliefhebber (12 jaar) - 26-08-2020
Goed boek voor kinderen die van hamsters en monsters houden. Het is een grappig boek, wat je snel uit hebt. Gelukkig zijn er meerdere delen.

Loek, Kind (11 jaar) - 24-07-2020
Ik vind het een leuk boek 📙 Maar het blijft bij het zelfde verhaal ik vind het leuk als een boek meer kleine verhaaltjes heeft vandaar deze sterren 😃😜😝

Jesper, Kind (11 jaar) - 14-07-2020
Het gaat over Sam die hamsterwacht is. Op een dag na school gaat hij met de vergaderclub het bos in om een film te maken. Hij heeft zelf een eigen camera waar hij films mee maakt met een kartonnen decor. Dan komt er ineens een hele grote eekhoorn uit het bos gewandeld & Sam rent weg. Die hele grote eekhoorn maakt een groot gat in de school en dat is het begin van het leuke en spannende avontuur van Sam en Hamstersaurus Rex. Het is een grappig boek met veel leuke plaatjes.