Help, ik ga naar de heksenschool!

Dagboek van Zoë Zwart - Heks van niks (1)

Hardcover:
13,99
Altijd de laagste prijs
  • Grappig boek voor lezers vanaf 9 jaar
  • Vol magische illustraties
  • Deel 1 in een nieuwe serie

Samenvatting

Vlotte en humoristische graphic novel boordevol illustraties, voor de fans van Dagboek van een muts.

Samenvatting

Het is net lunchpauze en ik zit verstopt in een bezemkast. Met een kikker. En een toverstok. Help, ik zit op een heksenschool!

Zoë Zwart is net verhuisd naar Klein Spreukelstein, een stadje met een magisch geheim. Wanneer haar vader haar per ongeluk bij de verkeerde school inschrijft, moet Zoë nieuwe en nogal eh… interessante lessen zien te overleven. Dingen laten zweven met een toverstok bijvoorbeeld. Wat er nog meer op haar takenlijstje staat? Vrienden maken, zorgen voor de chagrijnige klaskikker en alles doen wat magisch en menselijk mogelijk is om op een bezem te blijven zitten. En dat allemaal zonder ook maar iets te verraden aan haar vader, want ze mag aan NIEMAND vertellen wat er op school gebeurt...

Vertaald door Marjolein Algera, de vertaalster van Kapitein Onderbroek en De moppenmachine.

'Wat een leuke nieuwe serie!' - Boekbabbels
Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 9 - 12 jaar
ISBN: 9789493236165
NUR: 283
Type: Hardcover
Auteur(s): Honor Cargill, Perdita Cargill
Prijs: 13,99
Aantal pagina's: 128
Uitgever: Witte Leeuw
Verschijningsdatum: 02-02-2022
zoe-zwart

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel over ‘Ultra Donker’

Ons Kinderpanel las dit keer Ultra Donker en de Wachters van de Wildzee van Philip Reeve. Benieuwd wat ons panel vindt van dit meeslepende en magische avontuur? Lees dan snel verder!

Kinderpanel
Lees meer

Ons Kinderpanel over ‘Autumnville’

Ons kinderpanel heeft het boek 'Autumnville' van Rick Meijer gelezen. Dit boek neemt de lezers mee op een spannend en muzikaal avontuur. Benieuwd wat Amber, Charissa, Manu, Ella, Harrie, Kenzey en Rijk van dit boek vinden? Lees dan snel verder!

Kinderpanel
Lees meer

Interview met Max Brallier

In dit interview vertelt Max Brallier alles over De laatste helden op aarde en het kosmische kwaad, zijn favoriete monsters en veel meer. Lees gauw verder!

Interview
Lees meer

Reviews

Julia, Kind (8 jaar) - 20-03-2022
Dit is een superleuk fantasieboek. Zoë beleeft allemaal bijzondere dingen op de heksenschool. Als je begint met lezen wil je niet meer stoppen!

Florence, Kind (9 jaar) - 19-03-2022
Ik vind het een super grappig boek. Ik zou het aanraden aan iedereen die humor heeft. Het is ook een superleuk meisje.. En haar school outfit vind ik er juist mooi uitzien! Ik geef het boek een 100 👍❤️‍🤩😊🥳.

Ole, Kind (10 jaar) - 19-03-2022
Je moet dit boek echt lezen want het is grappig en leuk. Het is anders dan de Harry Potter boeken want het toveren is hier altijd grappig. 💯 👍