kip en kat

Hardcover:
12,50
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Zin om te lachen? Deze AVI Strip op AVI M3-niveau tovert sowieso een lach op je gezicht. Wie is nu kip en wie is kat? Gniffel mee met dit grappige verhaal voor lezers vanaf 6 jaar.

Samenvatting

is kip een kat?
en is kat een kip?
piep de muis is het er niet mee eens.
dat kan niet!
maar dan legt kat een ei.
hoe kan dat?

In deze AVI Strip op M3-niveau is het een gezellige beestenboel! Margreet de Heer bedacht en tekende dit stripverhaal vol humor, speciaal voor lezers die nog wat leeskilometers voor de boeg hebben. Lezen wordt extra leuk door de speelse tekeningen die het verhaal nog duidelijker maken. Een woordje niet begrepen? De plaatjes helpen je op weg.

Leesniveau: AVI M3.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 6 - 7 jaar
ISBN: 9789048752126
NUR: 287
Type: Hardcover
Auteur(s): Margreet de Heer
Illustrator: Margreet de Heer
Prijs: 12,50
Aantal pagina's: 32
Uitgever: Uitgeverij Zwijsen
Verschijningsdatum: 05-08-2024

AVI strips

AVI strips

Compleet vernieuwd: AVI strips voor beginnende lezers! Hardcover stripboeken om te oefenen met lezen, maar vooral om te genieten van de prachtige verhalen en illustraties. Humor, spanning en vaart spatten van de pagina's. De boeken zijn geschreven in verschillende AVI-niveaus. Ideaal om de drempel tot lezen te verlagen en veel leeskilometers te maken!
Lees verder

Gerelateerde artikelen

Klassiekers van Astrid Lindgren

Iedereen kent boeken van Astrid Lindgren. Lees verschillende achtergrondverhalen bij haar klassiekers en ontdek minder bekende titels in dit artikel!

Tiplijst
Lees meer