Pieter Konijn – De leukste verjaardag ooit!

Een flapjesboek

2 - 5 jaar
Hardcover:
15,99
Altijd de laagste prijs
  • Prentenboek met flapjes
  • Geschreven door Beatrix Potter
  • Leuk als verjaardagscadeau!

Samenvatting

Een vrolijk flapjesboek van Pieter Konijn over jarig zijn!

Samenvatting

Benjamin Wollepluis is jarig en hij krijgt van al zijn vriendjes een cadeau. Maar eerst moet hij zelf op zoek! Langs alle dieren in het dorp en door de tuin van meneer Verhoef speurt hij met Pieter Konijn naar aanwijzingen. Een kruiwagen, een feesthoedje, een gieter… De tocht brengt hen naar een geweldige verrassing. Het wordt de leukste verjaardag ooit!
'Pieter Konijn - De leukste verjaardag ooit!' van Beatrix Potter is een avontuurlijk en feestelijk verhaal met flapjes waarachter je steeds nieuwe dingen kunt ontdekken en mee kunt speuren naar aanwijzingen.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 2 - 5 jaar
ISBN: 9789021685540
NUR: 271
Type: Hardcover
Auteur(s): Beatrix Potter
Vertaler: J.P. de Keizer
Prijs: 15,99
Aantal pagina's: 24
Uitgever: Ploegsma
Verschijningsdatum: 31-07-2024
Pieter Konijn - De leukste verjaardag ooit!
Pieter-Konijn -Beatrix Potter

Pieter Konijn

Pieter Konijn

Zijn drie zusjes zijn braaf en gehoorzaam, maar Pieter is een ondeugend konijntje. Zijn moeder heeft nog zo gezegd dat hij niet in de moestuin van meneer Verhoef mocht komen, maar hij doet het toch. Er staat ook zulke lekkere sla in! Maar dan krijgt meneer Verhoef hem in de gaten. Als dat maar goed afloopt… Het verhaal van Pieter Konijn is het beroemdste verhaal van Beatrix Potter. Ze schreef het voor een ziek jongetje, in een brief, en maakte er later een echt boekje van. Daarna schreef en tekende ze nog veel meer dierenverhalen, maar Pieter Konijn bleek toch het meest geliefde personage van allemaal. Van Het verhaal van Pieter Konijn werden wereldwijd al meer dan 45 miljoen exemplaren verkocht! Inmiddels zijn er ontelbaar veel boeken over Pieter Konijn verschenen, waarvan veel voor baby’s en peuters: kartonboekjes, buggyboekjes, voelboeken en speelboeken.
Lees verder

Gerelateerde artikelen

Op advies van de juf

'Op advies van de juf' is hét leerspellen assortiment van de ever- en bestsellers van Zwijsen. Van de bekende leerspellen van Loco tot de spellen van de Gorgels en het vrolijke aapje Semsom.

Tiplijst
Lees meer

De Nationale Voorleesdagen 2025

'Rinus' is verkozen tot het prentenboek van 2025. Bekijk hier de volledige Prentenboeken top 10 van het jaar 2025 en laat je inspireren!

Tiplijst
Lees meer