Spoorloos op de Droomplaneet

E-book:
9,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Spannende jeugdroman boordevol fantasie over de kracht van dromen.

Samenvatting

‘Je hebt een bijzonder talent, Minnie Westerland. Er zijn maar een paar mensen op de wereld die zo goed kunnen dromen als jij.’

Minnie heeft haar hele leven gedacht dat ze een heel gewoon meisje is. Tot haar schoolmeester ontdekt dat ze een Superdromer is: ze kan haar dromen besturen. Hij neemt haar mee naar het Dromenlaboratorium en vertelt haar een groot geheim. Alles wat er in je dromen gebeurt, bestaat echt. Op Hypnos, de Droomplaneet.

In een razend tempo wordt Minnie voorbereid op een geheime expeditie. Twee kinderen zijn vermist op de Droomplaneet. Ze worden niet meer wakker, en niemand weet wat er gebeurt als ze niet op tijd worden gevonden. Samen met vier andere Superdromers reist Minnie naar de Droomplaneet om de verdwaalde kinderen te redden. Onderweg blijft één vraag door Minnies hoofd spoken: als alles wat in je dromen gebeurt echt is – zijn nachtmerries dat dan ook? AVONTUUR. DROMEN. FANTASIE.
Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 9 - 12 jaar
ISBN: 9789025877552
NUR: 283
Type: E-book
Auteur(s): Myron van der Velden
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 176
Uitgever: Leopold
Verschijningsdatum: 23-10-2019
Spoorloos op de Droomplaneet - Myron van der Velden

Gerelateerde artikelen

Schip ahoy! Kinderboeken over piraten

Piraten zijn stoer, avontuurlijk en grappig. Kinderboeken over piraten zitten vol schatkaarten, juwelen en zwaarden. In dit artikel tippen wij de leukste boeken over piraten. Ooglapjes af en lezen maar, ARR!

Tiplijst
Lees meer

Reviews

Renske, Kind (9 jaar) - 22-07-2020
Dit is een bijzonder boek voor mij. Het verhaal is heel erg mooi en ik vind het zo cool om erover na te denken dat er echt een plek is waar je heengaat als het aan het dromen bent. Het was ook heel spannend en daarom heb ik er wel iets langer over gedaan dan anders, omdat ik er soms niet van kon slapen. Natuurlijk was ik zo nieuwsgierig hoe het zou aflopen, dat ik wel door móést lezen! Het is heel goed geschreven en ik kon alle plekken zo voor me zien. Als je van spannende boeken houdt, moet je dit boek zeker lezen!

Anouk, Kind (9 jaar) - 13-07-2020
Het is een heel leuk en spannend boek. Aan de titel kun je niet zo goed aflezen waar het over gaat. Ik zou graag ook kunnen doen wat de hoofdpersoon kan. Lijkt me heel gaaf! Ik wil graag dat er een deel 2 komt.

Jikke, Kind (8 jaar) - 06-04-2020
Ik vind het een heel erg leuk boek, omdat er veel spannende, grappige en fantasievolle dingen gebeuren. Ik hoop dat er een deel twee komt van het boek en als die komt ga ik hem zeker lezen.