Vind voor elk kind het perfecte boek

Home > Boeken > Spoorloos op de Droomplaneet

Spoorloos op de Droomplaneet

Myron van der Velden

Spannende jeugdroman boordevol fantasie over de kracht van dromen.
|

‘Je hebt een bijzonder talent, Minnie Westerland. Er zijn maar een paar mensen op de wereld die zo goed kunnen dromen als jij.’

Minnie heeft haar hele leven gedacht dat ze een heel gewoon meisje is. Tot haar schoolmeester ontdekt dat ze een Superdromer is: ze kan haar dromen besturen. Hij neemt haar mee naar het Dromenlaboratorium en vertelt haar een groot geheim. Alles wat er in je dromen gebeurt, bestaat echt. Op Hypnos, de Droomplaneet.
In een razend tempo wordt Minnie voorbereid op een geheime expeditie. Twee kinderen zijn vermist op de Droomplaneet. Ze worden niet meer wakker, en niemand weet wat er gebeurt als ze niet op tijd worden gevonden. Samen met vier andere Superdromers reist Minnie naar de Droomplaneet om de verdwaalde kinderen te redden.
Onderweg blijft één vraag door Minnies hoofd spoken: als alles wat in je dromen gebeurt echt is – zijn nachtmerries dat dan ook?

Auteur/illustrator: Myron van der Velden
Isbn: 978-90-258-7708-8
Uitgeverij: Leopold
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 224
Verschijningsdatum 23-10-2019
Leeftijdsindicatie: 9 - 12
NUR: 283
Tags: 9 – 12 jaar, Avontuur, Fantasie & magie, Fictie, Nieuwe ervaringen, Vriendschap
Dit boek kreeg 5 sterren uit 1 reviews. Wat vond jij van dit boek?
Laat een review achter.
Myron van der Velden

Myron van der Velden

Myron van der Velden (1988) studeerde theater-, film- en televisiewetenschap en journalistiek. Na haar studie werkte ze een tijd als online redacteur en schreef daarnaast...

Lees meer

Reviews

Dit boek kreeg 5 sterren uit 1 reviews
Laat een review achter
Ik vond het een heel leuk en spannend boek. Ik vond het wel gek dat de hoofdpersoon een pilletje moest nemen van de meester.
Noa, Kind (8 jaar) - 12-02-2020