Stip – Ponyfeest

Sam Verhoeven

Nick Driessen

6 - 8 jaar
Hardcover:
9,99
Altijd de laagste prijs
E-book:
5,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Grappig avontuur over Stip de pony. De meest ondeugende maar ook grappigste pony uit de buurt!

Samenvatting

Stip is de laatste tijd wel erg ondeugend. Emma maakt zich zorgen, want de buurman heeft genoeg van Stips ponystreken. Dan wordt er een buurtfeest georganiseerd. Emma belooft dat Stip netjes in zijn stal zal blijven. Stip denkt daar duidelijk anders over... en rent recht op het buurtfeest af! Is het feest nu verpest, of toch niet?

Emma en haar vriend Mads bedenken een plan zodat de hele buurt ziet dat Stip niet alleen de ondeugendste, maar ook de allerliefste pony uit de buurt is!

Stip is de laatste tijd wel erg ondeugend. Emma maakt zich zorgen, want de buurman heeft genoeg van Stips ponystreken. Dan wordt er een buurtfeest georganiseerd. Emma belooft dat Stip netjes in zijn stal zal blijven. Stip denkt daar duidelijk anders over... en rent recht op het buurtfeest af! Is het feest nu verpest, of toch niet?

Emma en haar vriend Mads bedenken een plan zodat de hele buurt ziet dat Stip niet alleen de ondeugendste, maar ook de allerliefste pony uit de buurt is!

Dit e-book is alleen geschikt voor tablets in verband met de kleurenillustraties. U kunt deze niet lezen op een zwart-wit e-reader.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 6 - 8 jaar
ISBN: 9789493236707
NUR: 287
Type: Hardcover
Auteur(s): Sam Verhoeven
Illustrator: Nick Driessen
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 48
Uitgever: Witte Leeuw
Verschijningsdatum: 27-09-2023

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 6 - 8 jaar
ISBN: 9789493236752
NUR: 287
Type: E-book
Auteur(s): Sam Verhoeven
Illustrator: Nick Driessen
Prijs: 5,99
Aantal pagina's: 48
Uitgever: Witte Leeuw
Verschijningsdatum: 10-10-2023
Stip - Ponyfeest
Dit-is-stip

Stip

Dit is Stip, een ondeugende, grappige en lieve Shetlandpony met stippen. Hij is kampioen ontsnappen en door de modder rollen en hij is altijd in voor een avontuur (en een lekker hapje).
Lees verder

Gerelateerde artikelen