Wat doet Jul: een rondje spookhuis of meteen naar huis?

Hardcover:
15,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Samenvatting

In dit bijzondere boek op AVI E3 kiest de lezer zelf de afloop van het verhaal. Hoe dat kan? Het verhaal is letterlijk doormidden geknipt. Jip is op de kermis. Haar ouders bouwen hun spookhuis op. Dan botst Jip tegen Jul. ‘Ga je mee het spookhuis in?’ vraagt Jip. Wat denk jij: zou Jul dat durven? Wordt het een rondje spookhuis? Of maar meteen naar huis?
Vanaf dit punt in het boek zijn de pagina’s doormidden geknipt en ontwikkelt het verhaal zich in twee richtingen. In het bovenste verhaal bouwt de spanning op als Jip en Jul ’s avonds alleen naar het spookhuis gaan. In het onderste verhaal neemt Jul zijn nieuwe vriendin én haar muis mee naar zijn huis. En dat blijkt niet zomaar een huis te zijn. Welk verhaal je ook leest, dit boek is geknipt voor jou!

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 6 - 7 jaar
ISBN: 9789048738618
NUR: 287
Type: Hardcover
Auteur(s): Jolanda Horsten
Illustrator: Ann De Bode
Prijs: 15,99
Aantal pagina's: 48
Uitgever: Uitgeverij Zwijsen
Verschijningsdatum: 09-03-2021
Wat-doet-Jul_Jolanda-Horsten_Ann-De-Bode.

Gerelateerde artikelen

De leukste doeboeken voor kinderen

Op zoek naar een leuke activiteit met kinderen? Met deze creatieve en leerzame doeboeken zijn ze urenlang zoet! Kies een boek uit de top 5 of ga voor één van de andere tips.

Tiplijst
Lees meer

Klassiekers van Astrid Lindgren

Iedereen kent boeken van Astrid Lindgren. Lees verschillende achtergrondverhalen bij haar klassiekers en ontdek minder bekende titels in dit artikel!

Tiplijst
Lees meer