Wij blijven altijd bij elkaar

Hardcover:
15,99
Altijd de laagste prijs
  • Los te lezen vervolg op 'Ik blijf ook altijd bij jou'
  • Lief en grappig prentenboek over vriendschap en vragen om hulp
  • Vanaf 4 jaar

Samenvatting

Derde Beer & Eekhoorn-prentenboek – met hartveroverende illustraties van Steve Small

Samenvatting

Beer en Eekhoorn zijn terug in Wij blijven altijd bij elkaar van Smriti Halls en illustrator Steve Small. Eerder verscheen dit dierenduo ook in Ik blijf altijd bij jou en Ik blijf ook altijd bij jou. De prentenboeken op rijm zijn los van elkaar te lezen. De vrolijke vertaling is van Joukje Akveld. Beer en Eekhoorn geven een feest. Eekhoorn is razend enthousiast, maar Beer vindt het best spannend. Gelukkig ontdekt hij snel dat een feest met vrienden heel leuk kan zijn. Maar dan raakt Eekhoorn overdonderd door alle drukte en verdwijnt hij stilletjes. Beer gaat Eekhoorn zoeken. Want als ze altijd samenblijven, kunnen ze alles aan… De illustraties van Steve Small zijn zeer geliefd bij jong en oud. Hij is bekend van zijn prentenboek De eend die niet van water hield, dat bekroond is met de Sardes-Leespluim en in de Prentenboeken Top 10 staat van De Nationale Voorleesdagen 2023. ‘De illustraties zijn prachtig (…). Een geweldig boek over vriendschap.’ Kinderboekenjournaal.nl over Ik blijf altijd bij jou

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 4 - 99 jaar
ISBN: 9789021037622
NUR: 273
Type: Hardcover
Auteur(s): Steve Small, Smriti Halls
Prijs: 15,99
Aantal pagina's: 40
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Verschijningsdatum: 18-01-2023

Gerelateerde artikelen

Yuval Noah Harari schrijft jeugdboek over evolutie

Yuval Noah Harari werkt aan een jeugdboek over de evolutie van de mens. Harari’s boeken voor volwassenen zijn wereldberoemd: Sapiens, Homo Deus en 21 lessen voor de 21ste eeuw.

Achtergrond
Lees meer

Strips lezen: goed voor de leesontwikkeling!

Tegenwoordig hoor je deskundigen steeds vaker zeggen dat strips lezen goed is voor kinderen. Marion van der Meulen, lees- en schrijfdeskundige, legt uit waarom.

Achtergrond
Lees meer