Koningskind - interview Selma Noort
Selma Noort - op reis voor Koningskind

Interview met Selma Noort

Schrijfster Selma Noort vertelt in dit interview alles over haar nieuwe boek Koningskind. Een spannend en meeslepend verhaal over een meisje dat niet kan spreken maar wel een groot geheim met zich meedraagt, voor kinderen vanaf 10 jaar.

Selma maakte een bijzondere reis naar Israël, de Palestijnse gebieden en Jordanië. Aan Kinderboeken.nl vertelt zij alles over deze reis, haar inspiratie en nog veel meer!

Gerelateerde artikelen

Dolfje Weerwolfje Tegen Pesten

Op 26 september start de Week Tegen Pesten. Ook Dolfje Weerwolfje komt in actie! Begin september vind je hier meer informatie.

Nieuws
Lees meer

Yuval Noah Harari schrijft jeugdboek over evolutie

Yuval Noah Harari werkt aan een jeugdboek over de evolutie van de mens. Harari’s boeken voor volwassenen zijn wereldberoemd: Sapiens, Homo Deus en 21 lessen voor de 21ste eeuw.

Nieuws
Lees meer

Schrijver op bezoek tijdens boekbespreking

Heeft je kind binnenkort een boekbespreking? En staat dan een boek van schrijver en illustrator Harmen van Straaten op het programma? Wat is er dan leuker dan dat de schrijver live inbelt tijdens de boekbespreking?

Nieuws
Lees meer

Schrijver in beeld – Thema: oorlog

Een gratis lespakket met videolessen van schrijvers rondom hun boeken en het thema oorlog. Een mooie manier om in de klas aandacht te besteden aan de Tweede Wereldoorlog.

Nieuws
Lees meer