Koningskind - interview Selma Noort
Selma Noort - op reis voor Koningskind

Interview met Selma Noort

Schrijfster Selma Noort vertelt in dit interview alles over haar nieuwe boek Koningskind. Een spannend en meeslepend verhaal over een meisje dat niet kan spreken maar wel een groot geheim met zich meedraagt, voor kinderen vanaf 10 jaar.

Selma maakte een bijzondere reis naar Israël, de Palestijnse gebieden en Jordanië. Aan Kinderboeken.nl vertelt zij alles over deze reis, haar inspiratie en nog veel meer!

Gerelateerde artikelen

Schrijver op bezoek tijdens boekbespreking

Heeft je kind binnenkort een boekbespreking? En staat dan een boek van schrijver en illustrator Harmen van Straaten op het programma? Wat is er dan leuker dan dat de schrijver live inbelt tijdens de boekbespreking?

Nieuws
Lees meer

Schrijver in beeld – Thema: oorlog

Haal bekende schrijvers in de klas met gratis videolessen rondom het thema oorlog! Bij aanschaf van het boekenpakket voor groep 3 t/m 8 ontvang je een link naar het digitale lespakket. Een mooie manier om met jouw leerlingen in gesprek te gaan over de Tweede Wereldoorlog rondom 4 en 5 mei.

Nieuws
Lees meer

Verhalen bij de (nieuwe) canon

In 50 spannende verhalen neemt dit boek je mee naar de belangrijkste gebeurtenissen uit onze Nederlandse geschiedenis. Een prachtig boek, voor jong en oud!

Nieuws
Lees meer