Actiegast

8 - 12 jaar
4 /5
Hardcover:
15,99
Altijd de laagste prijs
  • Vertaald door Joep van Deudekom
  • Tip voor Dog Man-fans
  • Leest als een hilarische actiefilm!

Samenvatting

Een wervelend avontuur vol explosieve wendingen en heerlijke humor. Perfect voor fans van Dog Man !

Samenvatting

Wat krijg je als je Vin Diesel, The Rock en Bruce Willis door elkaar mixt? Juist: Actiegast! Nou ja, ooit heette hij gewoon Charlie. Maar de held van ons verhaal heeft natuurlijk een stoere naam nodig.

Actiegast is negen jaar oud en lééft voor gevaar. Je ziet hem vaak uit helikopters springen, over wolkenkrabbers rennen en in slow motion ontploffende gebouwen verlaten. En klusjes doen voor zijn moeder, natuurlijk. Al slaat hij die het liefst over. Net als hij met zo’n klusje bezig is, wordt Actiegast gebeld. De robots in het plaatselijke pretpark zijn op hol geslagen. En alleen Actiegast is gek genoeg om recht op het gevaar af te gaan en iedereen te redden!

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 8 - 12 jaar
ISBN: 9789464530353
NUR: 282
Type: Hardcover
Auteur(s): Andy Riley
Vertaler: Joep van Deudekom
Prijs: 15,99
Aantal pagina's: 144
Uitgever: Condor
Verschijningsdatum: 05-04-2023

Gerelateerde artikelen

Reviews

Julia, Kind (10 jaar) - 16-05-2023
Het boek is echt heel grappig want actiegast, die eigenlijk een hele normale jongen is met veel fantasie, moet ineens een heel park redden. Er gebeuren dan allemaal dingen die eigenlijk niet kunnen maar wel heel grappig zijn. Ook als je niet zo van lezen houdt, is dit een heel leuk boek. Het leest heel makkelijk maar je hebt wel een heel leuk verhaal.

Tygo, Kind (8 jaar) - 05-05-2023
Als het boek Actiegast heet, moet wel een actieboek zijn, toch? En dat is het ook echt. Actiegast verslaat heel gevaarlijke tegenstanders. De hoofdpersoon is wel een beetje simpel getekend, maar grappig. Ik heb het boek in één keer uitgelezen.