Aron en Aardappel

Hardcover:
14,99
Altijd de laagste prijs
  • CPNB Prentenboeken top 10 2024
  • Voor kinderen vanaf 4 jaar
  • Fantasievol verhaal

Samenvatting

Samenvatting

'Aron en Aardappel' is een prentenboek over huisdieren, of eigenlijk over geen huisdieren mogen omdat je ouders allergisch zijn. Want wie kent het niet: een kind dat niets liever wil dan een hond (of een kat, konijn, vis, gerbil of wandelende tak), maar de ouders zijn te druk, of allergisch, of het huis is te klein. Aron heeft alle excuses al te vaak gehoord van zijn ouders.

Op een dag krijgt hij een verrassing van papa: 'Alsjeblieft, een huisdier!' Maar het is... een aardappel. Aron gooit 'm teleurgesteld in een hoek. Maar dat aardappel-huisdier kijkt toch een beetje verdrietig. En een beetje eenzaam. Vooruit dan, Aardappel mag in de speelgoedtrein van Aron zitten en mee buitenspelen. Aron en zijn Aardappel worden onafscheidelijk! Maar als-ie beschimmeld is, gooit mama Aardappel weg. Aron is vreselijk verdrietig. Dan piept er iets groens uit de grond. Het scheutje wordt groter en groter en na een tijdje vindt Aron overal aardappels; genoeg huisdieren voor iedereen!

'Aron en Aardappel' is een prachtig en warm geïllustreerd prentenboek over een situatie die voor ouders en kinderen herkenbaar is en over een onverwachte vriendschap en eindeloze fantasie!

Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789025775711
NUR: 273
Type: Hardcover
Auteur(s): Josh Lacey
Illustrator: Momoko Abe
Prijs: 14,99
Aantal pagina's: 32
Uitgever: Gottmer
Verschijningsdatum: 21-04-2022

Gerelateerde artikelen