De spin die het te druk had

Hardcover:
15,99
Altijd de laagste prijs
  • Een heerlijke klassieker
  • Van de auteur van 'Rupsje Nooitgenoeg'
  • Prachtige illustraties

Samenvatting

Samenvatting

Fan van 'Rupsje Nooitgenoeg'? 'De spin die het te druk had' is nog zo'n mooi prentenboek van Eric Carle. Perfect om voor te lezen aan kinderen vanaf 3 jaar.

Op een mooie morgen wordt een spin door een zacht briesje door de lucht gedragen. Een ragfijne draad sliert achter haar aan. Ze landt op een hek bij een boerderij en begint een web te weven. Een web dat je echt vóélt groeien als je met je vingers over de bladzijden gaat!

De dieren van de boerderij begrijpen niet goed waar de spin mee bezig is en stellen haar constant vragen. 'Heb je zin in een hapje gras?' vraagt de koe bijvoorbeeld, en het varken nodigt haar uit om lekker in de modder te komen rollen. Maar de spin is veel te druk met het weven van haar web. Totdat de haan voorstelt om samen een vervelende vlieg te vangen...

'De spin die het te druk had' is een prentenboek van schrijver en tekenaar Eric Carle, bekend van zijn wereldberoemde klassieker 'Rupsje Nooitgenoeg'. Zijn heldere collage-illustraties zijn ook in dit prentenboek een lust voor het oog.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 3 - 6 jaar
ISBN: 9789025718992
NUR: 273
Type: Hardcover
Auteur(s): Eric Carle, Martine Schaap
Prijs: 15,99
Uitgever: Gottmer
Verschijningsdatum: 25-05-2023

Gerelateerde artikelen

De Nationale Voorleesdagen 2025

'Rinus' is verkozen tot het prentenboek van 2025. Bekijk hier de volledige Prentenboeken top 10 van het jaar 2025 en laat je inspireren!

Tiplijst
Lees meer

De Nationale Voorleesdagen 2024

Lees alles over de Nationale Voorleesdagen 2024. Ontdek ook de prentenboeken top 10 en het Prentenboek van het Jaar.

Tiplijst
Lees meer