De strijd om de Gouden Kroon

Hardcover:
16,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Op de Bonte Morgen mag iedereen een optreden geven. Het beste optreden wint de Gouden Kroon! Ook Mo doet mee, hij is nieuw op school. Welke rol speel jij in dit toneelleesboek op AVI M5?

Samenvatting

Mo is nieuw in de buurt. En nieuw op school. Annemijn vangt hem op. Iedereen uit groep vijf is druk bezig met voorbereidingen voor hun optredens op de Bonte Morgen. Wie wint de Gouden Kroon? Durft Mo zijn kunstjes met de bal te doen? Is hij beter dan Jihanna uit groep acht? Speelt iedereen wel even eerlijk? En welke rol speelt de hond?

Dit spannende toneelleesboek op AVI M5 lees je samen. Hard en zacht. Boos en blij. Iedereen in dit verhaal heeft een eigen stem. Zelfs de hond! Kies eerst welke rol je wil spelen en bereid je voor. Intonatie en stemgebruik brengen dit verhaal tot leven, alsof je in een echt toneelstuk zit!

Met tekst van schrijver en cabaretier Frank van Pamelen. Bekroond illustrator Mark Borgions maakte de tekeningen bij het verhaal.
Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 8 - 10 jaar
ISBN: 9789048753628
NUR: 282
Type: Hardcover
Auteur(s): Frank van Pamelen
Illustrator: Mark Borgions
Prijs: 16,99
Aantal pagina's: 112
Uitgever: Uitgeverij Zwijsen
Verschijningsdatum: 24-10-2024
Circus-Fantastini

Toneellezen

Toneellezen is een vorm van samenlezen en is razend populair bij kinderen doordat je eigenlijk een toneelstukje opvoert. Lezers kiezen een rol en lezen om de beurt hardop de dialogen voor. Hierdoor is toneellezen een vorm die vloeiend lezen, door het gebruik van intonatie, stimuleert.
Lees verder

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel leest “Ramon de Bizon”

Ramon de Bizon is een eigenzinnig verhaal over de liefde voor boeken, vrienden en het leven, vertaald door Arthur Japin. Ontdek hier wat het kinderpanel van het boek vindt.

Kinderpanel
Lees meer