De tranenmaker

Hardcover:
24,99
Altijd de laagste prijs
  • Dé BookTok-sensatie uit Italië
  • Voor jongeren vanaf 15 jaar
  • Een verhaal vol emotie

Samenvatting

De Wattpad- en TikTok-sensatie uit Italië – een onweerstaanbare leeservaring voor fans van Colleen Hoover, Twilight en Anna Todd

Samenvatting

Binnen de muren van Grave, het weeshuis waar Nica opgroeide, werden altijd al verhalen verteld bij het kaarslicht. De bekendste was die van de tranenmaker, een mysterieus figuur met ogen zo helder als glas, en de veroorzaker van alle angsten die mensen voelen.

Op haar zeventiende lijkt het moment gekomen om de verhalen uit haar kindertijd achter zich te laten. Nica’s droom wordt werkelijkheid wanneer Mr. en Mrs. Milligan haar adopteren. Maar ze is niet de enige. Rigel, een rusteloze, mysterieuze wees, wordt ook uit Grave weggehaald. En hij is de laatste persoon die Nica als adoptiebroer zou wensen. Rigel is intelligent, speelt betoverend piano en is onvoorstelbaar knap, maar heeft een donkere, onaangename kant.

Hoewel Nica en Rigel een verleden delen vol verdriet en gebrek aan liefde, is het onmogelijk om samen te wonen. Vooral als de legende hen achtervolgt en de tranenmaker echt lijkt te bestaan. Maar Nica heeft er alles voor over om haar droom te beschermen, en alleen als ze haar angsten onder ogen komt zal ze haar vleugels kunnen uitslaan, zoals de vlinder waarnaar ze vernoemd is.

‘Een verhaal vol emotie, dat je na elk hoofdstuk naar adem doet happen.’ – Il Libraio

Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400516083
NUR: 285
Type: Hardcover
Auteur(s): Erin Doom
Vertaler: Saskia Peterzon-Kotte
Prijs: 24,99
Aantal pagina's: 496
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 13-06-2023

Kenmerken van dit boek

Gerelateerde artikelen