Dog Man kleurboek

Dog Man en zijn vrienden

Paperback:
9,99
Altijd de laagste prijs
  • Voor Dog Man-fans van alle leeftijden!
  • Met meer dan honderd tekeningen van Dog Man en zijn vrienden
  • Eindeloos veel kleurplezier!

Samenvatting

Hier is het officiële Dog Man-kleurboek! Leg die kleurpotloden maar klaar…

Samenvatting

Ga in dit kleurboek aan de slag met meer dan honderd tekeningen van Dog Man, Karel, Kleine Karel en andere bekende personages uit de boekenserie. Maak samen met Dav Pilkey de tekeningen af en beleef urenlang kleurplezier.

Voor Dog Man-fans van alle leeftijden!

Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789493356061
NUR: 214
Type: Paperback
Auteur(s): Dav Pilkey
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 80
Uitgever: Condor
Verschijningsdatum: 19-06-2024
Dog Man kleurboek
Dog Man - Dav Pilkey

Dog Man en zijn vrienden

Half hond, half agent en helemaal politieheld. Als een politieagent en zijn hond gewond raken door de streken van de gemene kat Karel, verandert een levensreddende operatie alles. Dog Man is geboren! Deze nieuwe superheld is dol op botten en likjes geven aan de politiebaas. Maar boven alles beschermt hij de stad tegen rottige robots, kattige criminelen en op hol geslagen hotdogs. De boeken over deze blaffende boevenvanger en zijn handlangers zijn hilarische graphic novels, vol met bizarre tekeningen en leuke woordgrappen. Op deze pagina vind je nieuws over Dog Man en Kleine Karel, informatie over de personages en weetjes over schrijver Dav Pilkey. Verblaffend handig! Ben jij ook superfan van Dog Man? Meld je dan gratis aan bij Team Dog Man!
Lees verder

Gerelateerde artikelen

De leukste doeboeken voor kinderen

Op zoek naar een leuke activiteit met kinderen? Met deze creatieve en leerzame doeboeken zijn ze urenlang zoet! Kies een boek uit de top 5 of ga voor één van de andere tips.

Tiplijst
Lees meer

Knutselen en kleuren met onze gratis doebladen

Voor kinderen die dol zijn op (voor)lezen en het leuk vinden om te knutselen of kleuren, zijn er gratis doebladen te downloaden van al hun favoriete personages!

Tiplijst
Lees meer