Duizend-en-één paarse djellaba’s

Hardcover:
14,99
Altijd de laagste prijs
  • Prentenboek Top 10 Nationale Voorleesdagen 2022!
  • Voor kinderen vanaf 3 jaar
  • Spannend

Samenvatting

Samenvatting

'Duizend-en-één paarse djellaba's' is een heerlijk herkenbaar prentenboek voor alle kinderen die in de zomervakantie weleens naar familie in Marokko gaan. Of die gewoon graag meer willen weten over dit prachtige land!

Esmaa gaat deze zomervakantie met haar ouders, broertjes en zusje op reis, naar familie die in Marokko woont. Op de heenreis zitten er pindakaas en chocopasta in de koffer, en op de terugweg saffraan en oranjebloesemolie en nog veel meer prachtige spullen en lekkere kruiden.

Die spullen halen Esmaa en haar familie op de markt. Maar het is zo druk op de markt! Esmaa raakt haar moeder kwijt tussen alle vrouwen met paarse djellaba's. Ze ontmoet een waarzegster, een watermannetje, acrobaten en een aapje die haar helpen om haar moeder weer te vinden.

De vele zomers die schrijvers Lisa Boersen en Hasna Elbaamrani bij familie in het buitenland doorbrachten waren de inspiratie voor dit betoverende prentenboek. Annelies Vandenbosch bracht het verhaal tot leven met haar sprankelende illustraties. 'Duizend-en-één paarse djellaba's' is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789025773199
NUR: 273
Type: Hardcover
Auteur(s): Lisa Boersen, Hasna Elbaamrani
Illustrator: Annelies Vandenbosch
Prijs: 14,99
Aantal pagina's: 32
Uitgever: Gottmer
Verschijningsdatum: 03-06-2020
Duizend-en-één paarse djellaba’s