Geen hond te zien

Hardcover:
16,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Waar is het hondje van zangeres Telly Trix nu gebleven? En wat hebben Lukas en Dana hiermee te maken? Kies wie jij speelt in dit grappige toneelleesboek op AVI E5-niveau.

Samenvatting

De beroemde zangeres Telly Trix kan haar hondje nergens vinden. Nogal logisch. Het hondje is weggelopen en daarna per ongeluk onzichtbaar geworden in het Supersop van Lukas en Dana. Maar als Lukas dat vertelt, wordt Telly Trix woedend. En als Dana laat zien hoe Supersop werkt, noemt Telly Trix haar een oplichter. Sommige mensen KUNNEN zoiets blijkbaar niet geloven. En eigenlijk komt dat erg goed uit!

Dit is niet zomaar een verhaal, maar een toneelstuk dat je samen leest. Aan het begin van het boek vind je een overzicht van de personages, wie kies jij? De ondeugende Lukas, of Telly die uit haar vel springt? Door hardop te lezen met intonatie wordt dit verhaal levensecht.

Carla van Kollenburg schreef het scenario van dit fantasierijke toneelleesboek op AVI E5-niveau. Illustrator Heleen Brulot maakte de tekeningen bij dit verhaal.
Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 8 - 10 jaar
ISBN: 9789048753635
NUR: 282
Type: Hardcover
Auteur(s): Carla van Kollenburg
Illustrator: Heleen Brulot
Prijs: 16,99
Aantal pagina's: 112
Uitgever: Uitgeverij Zwijsen
Verschijningsdatum: 24-10-2024
Circus-Fantastini

Toneellezen

Toneellezen is een vorm van samenlezen en is razend populair bij kinderen doordat je eigenlijk een toneelstukje opvoert. Lezers kiezen een rol en lezen om de beurt hardop de dialogen voor. Hierdoor is toneellezen een vorm die vloeiend lezen, door het gebruik van intonatie, stimuleert.
Lees verder

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel leest “Ramon de Bizon”

Ramon de Bizon is een eigenzinnig verhaal over de liefde voor boeken, vrienden en het leven, vertaald door Arthur Japin. Ontdek hier wat het kinderpanel van het boek vindt.

Kinderpanel
Lees meer