Het Avery Shaw-experiment

E-book:
9,99
Altijd de laagste prijs
  • Een heerlijke YA-roman
  • Lekker zwijmelen
  • Grappig verhaal

Samenvatting

Omdat Aidan haar hart gebroken heeft, besluit Avery voor een schoolproject het fenomeen liefdesverdriet te onderzoeken. Zeheeft alleen nog een partner nodig. Daar is plots Aidans oudere broer…

Samenvatting

Het Avery Shaw eXperiment is een heerlijke en grappige YA-roman van de auteur van Cinder & Ella.

Avery Shaw is al jaren verliefd op haar beste vriend Aiden; ze wacht alleen op het goede moment om hem dat te vertellen. Wanneer Aiden opbiecht dat hij een vriendin heeft, is ze dan ook in shock.
Om over haar gebroken hart heen te komen, besluit Avery voor een schoolproject te onderzoeken of de zeven stadia van rouwverwerking ook gelden voor liefdesverdriet. Maar met wie moet ze dit experiment doen, nu Aiden niet meer met haar wil samenwerken? Gelukkig is daar Aidens oudere broer Grayson. Ineens lijkt deze irritant knappe player dé oplossing voor haar problemen. Of beginnen die nu pas echt?

'Opnieuw een homerun voor Kelly Oram. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een geweldig en romantisch boek.' Quite the Novel Idea

'Dit boek was precies wat ik nodig had om uit mijn leesdip te komen.' ***** Lezer op GoodreadsMeer lezen? Binnenkort verschijnt het los te lezen vervolg Het Libby Garrett-project.
Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789026161056
NUR: 284
Type: E-book
Auteur(s): Kelly Oram
Vertaler: Lia Belt
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 13351769
Uitgever: De Fontein Jeugd
Verschijningsdatum: 24-05-2022

Gerelateerde artikelen

Lesvideo’s bij ‘Mohammed’ – Petra van Helden

Bekijk de lesvideo's voor het boek 'Mohammed' van Petra van Helden! Op die manier leer je de verhalen van de profeet nog beter kennen. Perfect om thuis te kijken of voor in de klas.

Achtergrond
Lees meer