Hoe droomt een giraf?

Wat dieren doen als jij gaat slapen

Hardcover:
20,00
Altijd de laagste prijs
  • Een uniek non-fictie boek
  • Voor jong én oud
  • De illustrator maakte voor dit boek 28 (!) schilderijen in olieverf

Samenvatting

Een prachtig non-fictieboek met spannende en verrassende weetjes over dieren die slapen of juist op jacht gaan als het donker wordt.

Samenvatting

Ga mee de donkerblauwe nacht in... Waar de oehoe geruisloos op jacht is en het nijlpaard zich doezelend naar de rivierbodem laat zakken. Als de giraf wil gaan dromen, moet hij eerst zijn lange lijf opvouwen. En terwijl de spookdiertjes beginnen te zingen, schakelt de walvis de helft van zijn hersenen uit om een dutje te doen. 

Een boek vol verrassende weetjes over dieren in de nacht, met 28 olieverfschilderijen die de magische sfeer van de nacht perfect weergeven. 

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 8 - 12 jaar
ISBN: 9789021684277
NUR: 223
Type: Hardcover
Auteur(s): Beatrix Mannel
Illustrator: Karolina Benz
Prijs: 20,00
Aantal pagina's: 72
Uitgever: Ploegsma
Verschijningsdatum: 21-02-2023
Hoe droomt een giraf?

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel over ‘Ultra Donker’

Ons Kinderpanel las dit keer Ultra Donker en de Wachters van de Wildzee van Philip Reeve. Benieuwd wat ons panel vindt van dit meeslepende en magische avontuur? Lees dan snel verder!

Kinderpanel
Lees meer

Ons Kinderpanel over ‘Autumnville’

Ons kinderpanel heeft het boek 'Autumnville' van Rick Meijer gelezen. Dit boek neemt de lezers mee op een spannend en muzikaal avontuur. Benieuwd wat Amber, Charissa, Manu, Ella, Harrie, Kenzey en Rijk van dit boek vinden? Lees dan snel verder!

Kinderpanel
Lees meer

De leukste leerspellen op een rij

Deze spellen zijn superleuk én je steekt er ook nog eens wat van op. Alle spellen van Zwijsen zijn namelijk gemaakt in samenwerking met lesmethodemakers. Zo weet je zeker dat alles 100% aansluit op school. Wij zetten de leukste per leeftijd op een rij!

Tiplijst
Lees meer