Hoe ik per ongeluk ridder werd

Hardcover:
15,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Een grappig kijkje in de riddertijd, voor lezers van ongeveer 9 tot 12 jaar.

Samenvatting

Roderik is de page van heer Lionel, en het schiet niet zo erg op met zijn riddertraining. Maar alles verandert als er een belangrijke gast naar het kasteel komt. Tijdens het bijkomen van een gigantische schranspartij heeft deze een 'visioen': hij moet een queeste ondernemen om de gestolen vingers van de heilige Stefanus terug te halen. En Roderik (die de hele nacht het ridderlijke braaksel heeft mogen opruimen) moet mee als twaalfde ridder...
Een grappig en spannend avontuur met veel ridder-weetjes!

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 8 - 12 jaar
ISBN: 9789021681504
NUR: 282
Type: Hardcover
Auteur(s): Tim Collins
Illustrator: Sarah Horne
Prijs: 15,99
Aantal pagina's: 224
Uitgever: Ploegsma
Verschijningsdatum: 26-05-2021
Hoe-ik-per-ongeluk-ridder-werd_Tim-Collins_Sarah-Horne

Gerelateerde artikelen

Kinderboeken voor 4 & 5 mei

Het blijft belangrijk om stil te staan bij oorlog en vrijheid, zeker op 4 & 5 mei. Vind hier onze tips voor kinderboeken over de oorlog.

Tiplijst
Lees meer

Ons Kinderpanel leest ‘Sherlock Honds’

Ons kinderpanel las 'Sherlock Honds en het masker van de farao', het tweede deel van een supergrappige detective boordevol interactieve puzzels!

Kinderpanel
Lees meer

Schip ahoy! Kinderboeken over piraten

Piraten zijn stoer, avontuurlijk en grappig. Kinderboeken over piraten zitten vol schatkaarten, juwelen en zwaarden. In dit artikel tippen wij de leukste boeken over piraten. Ooglapjes af en lezen maar, ARR!

Tiplijst
Lees meer

Reviews

Hugo, Kind (10 jaar) - 12-07-2021
Ik vond het een spannend boek, maar soms ook weer niet spannend. Met veel onverwachte wendingen. Het gaat over een heilige Sint-Stefanus waarvoor Roderik de heilige vingerkootjes terug moet krijgen, hij moet meehelpen als twaalfde ridder. Het is een heel origineel verhaal omdat ik nog niet eerder een boek over zoiets heb gelezen. 👌 😊 ❤️‍

Renske, Kind (10 jaar) - 10-07-2021
Het is een supergrappig boek, ik moest soms echt hardop lachen😊 Roderik wil ridder worden, maar dat is nog niet zo gemakkelijk! Ik kon niet stoppen met lezen en had het in 1 middag uit! Er staan heel veel interessante weetjes in over de Middeleeuwen, dat vond ik ook erg leuk. Als je benieuwd bent naar de avonturen van Roderik, moet je dit boek zeker lezen!