Hoe ik per ongeluk ridder werd

8 - 12 jaar
4.3 /5
Hardcover:
15,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Een grappig kijkje in de riddertijd, voor lezers van ongeveer 9 tot 12 jaar.

Samenvatting

Roderik is de page van heer Lionel, en het schiet niet zo erg op met zijn riddertraining. Maar alles verandert als er een belangrijke gast naar het kasteel komt. Tijdens het bijkomen van een gigantische schranspartij heeft deze een 'visioen': hij moet een queeste ondernemen om de gestolen vingers van de heilige Stefanus terug te halen. En Roderik (die de hele nacht het ridderlijke braaksel heeft mogen opruimen) moet mee als twaalfde ridder...
Een grappig en spannend avontuur met veel ridder-weetjes!

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 8 - 12 jaar
ISBN: 9789021681504
NUR: 282
Type: Hardcover
Auteur(s): Tim Collins
Prijs: 15,99
Aantal pagina's: 224
Uitgever: Ploegsma
Verschijningsdatum: 26-05-2021
Hoe-ik-per-ongeluk-ridder-werd_Tim-Collins_Sarah-Horne

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel over ‘Ultra Donker’

Ons Kinderpanel las dit keer Ultra Donker en de Wachters van de Wildzee van Philip Reeve. Benieuwd wat ons panel vindt van dit meeslepende en magische avontuur? Lees dan snel verder!

Kinderpanel
Lees meer

Ons Kinderpanel over ‘Autumnville’

Ons kinderpanel heeft het boek 'Autumnville' van Rick Meijer gelezen. Dit boek neemt de lezers mee op een spannend en muzikaal avontuur. Benieuwd wat Amber, Charissa, Manu, Ella, Harrie, Kenzey en Rijk van dit boek vinden? Lees dan snel verder!

Kinderpanel
Lees meer

De leukste leerspellen op een rij

Deze spellen zijn superleuk én je steekt er ook nog eens wat van op. Alle spellen van Zwijsen zijn namelijk gemaakt in samenwerking met lesmethodemakers. Zo weet je zeker dat alles 100% aansluit op school. Wij zetten de leukste per leeftijd op een rij!

Tiplijst
Lees meer

Reviews

Hugo, Kind (10 jaar) - 12-07-2021
Ik vond het een spannend boek, maar soms ook weer niet spannend. Met veel onverwachte wendingen. Het gaat over een heilige Sint-Stefanus waarvoor Roderik de heilige vingerkootjes terug moet krijgen, hij moet meehelpen als twaalfde ridder. Het is een heel origineel verhaal omdat ik nog niet eerder een boek over zoiets heb gelezen. 👌 😊 ❤️‍

Renske, Kind (10 jaar) - 10-07-2021
Het is een supergrappig boek, ik moest soms echt hardop lachen😊 Roderik wil ridder worden, maar dat is nog niet zo gemakkelijk! Ik kon niet stoppen met lezen en had het in 1 middag uit! Er staan heel veel interessante weetjes in over de Middeleeuwen, dat vond ik ook erg leuk. Als je benieuwd bent naar de avonturen van Roderik, moet je dit boek zeker lezen!