Juf Braaksel en de mysterieuze verdwijning

Hardcover:
17,99
Altijd de laagste prijs
E-book:
9,99
Altijd de laagste prijs
  • Deel 4 van de populaire serie over Juf Braaksel
  • Voor kinderen vanaf 8 jaar
  • Een grappig en spannend avontuur!

Samenvatting

Eindelijk weer een nieuw, spannend Juf Braaksel-avontuur!

Samenvatting

Na de zomervakantie gaan Lotte en Thijs naar groep zeven. Helaas is de sluwe juf Braaksel nog altijd directeur van hun school. Ze hebben geluk dat Lucas weer terug is in hun klas: hij ontdekt dat de uitvinder van de magische ring nóg iets heeft uitgevonden. Iets waarmee ze juf Braaksel misschien wel voorgoed kunnen laten verdwijnen... Maar net voordat ze de uitvinding willen gebruiken, wordt hij gestolen.
Net als Lotte, Thijs en Lucas het op willen geven, blijkt dat Milou, hun nieuwe klasgenootje, meer van de diefstal afweet. Komen ze dan toch nog van die gemene juf Braaksel af?

Na de zomervakantie gaan Lotte en Thijs naar groep zeven. Helaas is de sluwe juf Braaksel nog altijd de directeur van hun school. Ze hebben geluk dat Lucas weer terug is in hun klas: hij ontdekt dat de uitvinder van de magische ring nog iets heeft uitgevonden waarmee ze juf Braaksel voorgoed kunnen laten verdwijnen. Maar net voordat ze de uitvinding willen gebruiken, wordt hij gestolen... Ze willen het bijna opgeven, maar dan blijkt dat Milou, hun nieuwe klasgenootje, meer van de diefstal afweet. Komen ze dan toch nog van die gemene juf Braaksel af?

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 8 - 99 jaar
ISBN: 9789048861897
NUR: 282
Type: Hardcover
Auteur(s): Carry Slee
Illustrator: Iris Boter
Prijs: 17,99
Aantal pagina's: 304
Uitgever: Carry Slee
Verschijningsdatum: 01-09-2021

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 8 - 99 jaar
ISBN: 9789048861903
NUR: 282
Type: E-book
Auteur(s): Carry Slee
Illustrator: Iris Boter
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 7876578
Uitgever: Carry Slee
Verschijningsdatum: 02-09-2021
Juf-Braaksel-en-de-mysterieuze-verdwijning

Juf Braaksel

Juf Braaksel

Juf Braaksel is een kinderboekenserie voor kinderen vanaf 8 jaar. De serie gaat over de verschrikkelijke Juf Braaksel,  die wanneer ze schooldirecteur wordt het vieren van verjaardagen en de schoolreisjes afschaft. Thijs en Lotte zijn het hier niet mee eens en proberen Juf Braaksel van school te verjagen. De boeken zijn geschreven door Carry Slee en staan vol met leuke illustraties van Iris Boter. Carry Slee is een veelbekroonde schrijfster. Voor Juf Braaksel en de magische ring won ze in 2019 de Nederlandse Kinderjury Senaatsprijs . Het eerste deel van Juf Braaksel is Juf Braaksel en de magische ring. Bekijk alle andere boeken van Juf Braaksel hieronder!
Lees verder

Gerelateerde artikelen

Lesvideo’s bij ‘Mohammed’ – Petra van Helden

Bekijk de lesvideo's voor het boek 'Mohammed' van Petra van Helden! Op die manier leer je de verhalen van de profeet nog beter kennen. Perfect om thuis te kijken of voor in de klas.

Achtergrond
Lees meer

Reviews

emma, Moeder (17 jaar) - 20-10-2022
het is een super leuk boek