Keizer Ei

Hardcover:
14,99
Altijd de laagste prijs
  • Leerzaam en leuk
  • Ook voor volwassenen!

Samenvatting

Samenvatting

De korte ei en de lange ij. Veel kinderen (en volwassenen) breken er elke dag hun hoofd over: welke gebruik je nou wanneer? Gelukkig is er nu een perfect redmiddel. Dit humoristische en fantasierijke verhaal is hét ezelsbruggetje om voor altijd alle twijfel te omzeilen. Want alle woorden met de korte ei staan in dit unieke boek, terwijl er niet één ij in voorkomt! Vanaf nu wordt het kiezen tussen de twee simpelweg een ‘eitje’.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789020672114
NUR: 287
Type: Hardcover
Auteur(s): Karst-Janneke Rogaar
Illustrator: Karst-Janneke Rogaar
Prijs: 14,99
Aantal pagina's: 64
Uitgever: Kluitman
Verschijningsdatum: 12-08-2020
Keizer-Ei_Karst-Janneke-Rogaar

Gerelateerde artikelen

Op advies van de juf

'Op advies van de juf' is hét leerspellen assortiment van de ever- en bestsellers van Zwijsen. Van de bekende leerspellen van Loco tot de spellen van de Gorgels en het vrolijke aapje Semsom.

Achtergrond
Lees meer

De leukste leerspellen op een rij

Deze spellen zijn superleuk én je steekt er ook nog eens wat van op. Alle spellen van Zwijsen zijn namelijk gemaakt in samenwerking met lesmethodemakers. Zo weet je zeker dat alles 100% aansluit op school. Wij zetten de leukste spelletjes per leeftijd op een rij!

Tiplijst
Lees meer

Schooltje spelen getest!

Spelenderwijs leren is extra leuk met 'Schooltje Spelen'. Een uitklapbaar koffertje vol materialen. Matteo (5) en zijn moeder Kim testten het spel.

Achtergrond
Lees meer