Kom mee, Kees

Hardcover:
15,99
Altijd de laagste prijs
  • Van de schrijfster van Coco, kijk uit! en Coco kan het!
  • Prachtig vormgegeven
  • Voor kinderen vanaf 3 jaar

Samenvatting

Samenvatting

Kikker Kees en papa zijn op weg naar een kwaakconcert. Ze moeten wel doorlopen, anders komen ze te laat. Maar de weg ernaartoe is zo mooi! Kees ziet bijvoorbeeld een regenboog en een tak die op een krokodil lijkt. Maar Papa heeft haast en Kees is zo snel afgeleid... Dan ontdekt papa dat het juist heel leuk is om te letten op de mooie dingen om hen heen.
'Kom mee, Kees' is echt een lust voor het oog. Elke grote plaat zit vol kleine grapjes waar lezertjes naar op zoek kunnen gaan. Alle mooie details zorgen voor eindeloos kijkplezier, net als bij 'Coco kan het!'. 'Kom mee, Kees' is het ideale volgende prentenboek voor iedereen die verliefd is geworden op de stijl van Loes Riphagen. 'Coco kan het!' werd Prentenboek van het Jaar 2021!

Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789025774752
NUR: 273
Type: Hardcover
Auteur(s): Loes Riphagen
Illustrator: Loes Riphagen
Prijs: 15,99
Aantal pagina's: 40
Uitgever: Gottmer
Verschijningsdatum: 05-11-2022

Kenmerken van dit boek

Kom-mee,-Kees_Loes RIphagen

Gerelateerde artikelen

Top 10 kinderboeken voor de vakantie

Er is niks fijner dan in de vakantie een stapel boeken lezen toch? Bekijk onze vakantieboeken top10 en droom lekker weg bij de verhalen over vakantie, vrij zijn en avontuur!

Tiplijst
Lees meer

Drie vragen aan Andy Harkness

Andy Harkness werkte mee aan grote Disney-films. Wij stelden hem drie vragen over de bijzondere werkwijze van zijn nieuwe boek Wolfie.

Achtergrond
Lees meer